Facebook Pixel Επίθεση στον Φουρτάδο, "ψιλές" στον Λίνεν!
| 2013-01-06 15:40:00

Επίθεση στον Φουρτάδο, "ψιλές" στον Λίνεν!

Επίθεση στον Φουρτάδο, "ψιλές" στον Λίνεν!

Απίστευτα σκηνικά στα Σπάτα με οπαδούς της ΑΕΚ να κάνουν "ντου" στην προπόνηση και να επιχειρούν να τις "βρέξουν" στον Φουρτάδο! Άρπαξε -κατά λάθος- μερικές και ο Λίνεν!

Οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα για να επιτεθούν στον Φουρτάδο, με τον οποίο είχαν φραστικό επεισόδιο στην Τρίπολη (του ζήτησαν να σκοράρει στην προθέρμανση κι αυτός φέρεται να τους έβρισε).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα Σπάτα, στο τέλος του προγράμματος, ομάδα περίπου 10-15 οπαδών (μάλλον από τις καταληψίες) επιχείρησαν να επιτεθούν στον Αφρικανό επιθετικό μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά τα χειρότερα αποφεύχθηκαν μετά την παρέμβαση κάποιων παικτών (Αραμπατζή και Παυλή) και του Λίνεν.

Μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός πάνω στον χαμό και πριν φυγαδεύσει στην ουσία τον Φουρτάδο, φέρεται να έφαγε και μερικές "ψιλές"! 

Μετά το επεισόδιο ο Λίνεν μίλησε για αρκετή ώρα με τους οπαδούς για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ ο Φουρτάδο αποχώρησε από τα Σπάτα με τη συνοδεία των υπολοίπων μελών της ομάδας υπό το φόβο να δεχτεί νέα επίθεση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags