Facebook Pixel "Μεγάλος παίκτης ο Μπουμσόνγκ"
| 2013-01-06 17:00:00

"Μεγάλος παίκτης ο Μπουμσόνγκ"

"Μεγάλος παίκτης ο Μπουμσόνγκ"

Ο Στέλιος Βασιλείου, που εκμεταλεύτηκε με δύο γκολ της χθεσινές "φάβες" του Μπουμσόνγκ, αναγνωρίζει την αξία του Γάλλου στόπερ. Θα έπαιρνε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό;  

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον "Sentra":

Για το χθεσινό ματς του ΟΑΚΑ: «Η χρονιά ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όχι μόνο για τα γκολ που πέτυχα, αλλά για τη μεγάλη νίκη της ομάδας μου κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο στο "σπίτι" του».
 
Για το αν θα σκόραρε αν δεν γίνονταν τα λάθη του Μπουμσόνγκ: «Για να μπει γκολ πρέπει να γίνει λάθος. Αν δεν γίνει, δεν μπαίνει γκολ. Έκανε δύο λάθη, ήμουν εκεί την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο και πέτυχα τα γκολ. Ο Μπουμσόνγκ είναι μεγάλος παίκτης. Ηταν άτυχες στιγμές, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο».
 
Για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο ΟΑΚΑ: «Οπως ξέρουμε ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα φέτος. Επηρεάζονται οι παίκτες. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο όμως πρέπει να τα ξεχνάνε όλα και να παίζουν για τον κόσμο, τη φανέλα».
 
Για τον Λεβαδειακό: «Εμείς από πέρυσι πηγαίνουμε πολύ καλά, συνεχίζουμε σε πολύ καλό μοτίβο, προσπαθούμε όσα κάνουμε στις προπονήσεις να τα βγάζουμε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι φέτος δεν ξεκινήσαμε καλά βαθμολογικά. Είχαμε πολλές τελικές, απλά δεν βάζαμε γκολ. Μας γύρισε η τύχη, με λίγες φάσεις βάζουμε γκολ. Σημασία έχει ποιος βάζει τα γκολ και ποιος κερδίζει, όχι το θέαμα, τέλος. Μας το χρώσταγε... Πήραμε κάποιες νίκες, που αν και δεν ήμασταν καλοί κερδίσαμε».
 
Για το αν άλλαξαν οι στόχοι της ομάδας: «Το σημαντικότερο είναι να διαχειριστούμε την κατάσταση και να αντεπεξέλθουμε στις συνθήκες. Στόχος είναι κάθε χρόνο να σωθούμε όσο νωρίτερα γίνεται. Φέτος μακάρι να είμαστε προσγειωμένοι, να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα, βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά κι αν μπορούμε να παίρνουμε κάτι από κάθε ματς θα είμαστε ευτυχισμένοι».
 
Για τον ίδιο: «Δεν ξέρω τίποτα περισσότερο γι αυτά που ακούγονταν. Κάτι παραπάνω δεν ήξερα. Έχω συμβόλαιο ως το 2014 θέλω να βοηθήσω την ομάδα, να συνεχίσω έτσι, να βάζω γκολ και να τα δίνω όλα».
 
Για την κατάσταση σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ: «Με τρομάζει αυτό που γίνεται. Βαριές ομάδες, βαριές φανέλες. Είναι κρίμα για τους παίκτες, τον κόσμο, βλέπουμε βρίζονται, μαλώνουν, εύχομαι να πάνε όλα καλά».
 
Για το αν θα τον εμπόδιζε να πει το «ναι» σε πρόταση η κατάσταση που επικρατεί: «Πιστεύω ότι θα το συζητούσα, είναι μεγάλο θέμα για μένα το βήμα παραπάνω και πόσω μάλλον σε μεγάλη ομάδα. Αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα θα κοιτούσα το εξωτερικό.
 
Είμαι ευτυχισμένος, χαρούμενος για τα γκολ μου και την νίκη της ομάδας μου. Ξεκίνησα από τις ακαδημίες της ομάδας. Είμαι ένα παιδί από ένα χωριό δίπλα στη Λιβαδειά. Δεν έχω φύγει. Είναι όνειρο να μεγαλώνω να προχωράω στις ομάδες και να βάζω δυο γκολ στον Παναθηναϊκό και να νικάει η ομάδα μου».
 
Για το ο Λεβαδειακός θα έφερνε αντίρρηση σε πρόταση: «Δεν πιστεύω ότι θα έλεγε όχι αν ικανοποιούσε τα αιτήματά του προέδρου και ήταν συμφέρουσα για την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags