Facebook Pixel «Να δράσει η Ερασιτεχνική πριν βουλιάξει η ΑΕΚ»
| 2013-01-07 18:20:00

«Να δράσει η Ερασιτεχνική πριν βουλιάξει η ΑΕΚ»

«Να δράσει η Ερασιτεχνική πριν βουλιάξει η ΑΕΚ»

Ο συνδυασμός «Μαζί για την ΑΕΚ», που ήταν υποψήφιος για την Ερασιτεχνική, έβγαλε ανακοίνωση με την οποία προτρέπει την Ερασιτεχνική να αναλάβει πρωτοβουλίες για να βοηθήσει την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Συνδυασμός "Μάζι για την ΑΕΚ" παρακολουθεί διακριτικά εδώ και καιρό τις εξελίξεις τόσο στην ΠΑΕ όσο και στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ και πλέον ήρθε η ώρα να εκφράσει την γνώμη του αλλά και να προτείνει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ να αντιδράσει άμεσα.

Πριν βουλιάξει το ποδοσφαιρικό τμήμα της AEK, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ως μέτοχο; τηs ΠΑΕ (και όχι μόνο) οφείλει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Πρέπει να ορίσει άμεσα Δ.Σ. κατά πρώτον λόγο για να παρουσιάσει και στα υπόλοιπα μέλη τα οικονομικά στοιχεία τηs ΠΑΕ που πήρε από τον Δημητρέλο και δεύτερον για να κάνει αίτηση στο Πρωτοδικείο για ορισμό νέας Διοίκησης της ΠΑΕ και να τρέξει την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι έτσι ώστε να αποφευχθεί το τραγικό σενάριο του υποβιβασμού που πλανάται πάνω από τα κεφάλια όλου του κόσμου της ΑΕΚ.

Γνωρίζουμε ότι η διοίκηση της Ερασιτεχνικής δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αναλάβει την ΠΑΕ αλλά ούτε και αυτοί που διοικούν τώρα την ΠΑΕ την έχουν.

Και αυτό που προέχει στον Σύλλογο είναι η επιβίωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και όχι το βόλεϊ η το χάντμπολ.

Ηρθε η ώρα οι κύριοι της Ερασιτεχνικής να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ο Συνδυασμός "MAZI ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ"».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags