Facebook Pixel «Τα σίδερα λύγισαν, η Σούπερ Λίγκα όχι»
Άλλα Σπορ
| 2013-01-07 23:11:00

«Τα σίδερα λύγισαν, η Σούπερ Λίγκα όχι»

«Τα σίδερα λύγισαν, η Σούπερ Λίγκα όχι»

Ο Σπύρος Βάλλας κατήγγειλε πως η Ξάνθη ζήτησε να γίνει ενός λεπτού σιγή στο ματς με τον ΟΦΗ στη μνήμη του αδικοχαμένου Νίκου Σαμαρά, όμως η απάντηση της Λίγκας ήταν αρνητική.

Φοβερές δηλώσεις έκανε ο Σπύρος Βάλλας μετά τη νίκη της Σκόντα Ξάνθης επί του ΟΦΗ με 3-0, όπου δεν στάθηκε καθόλου στο ματς και στην εμφάνιση της ομάδας του. Ο άσος των Ακριτών αποκάλυψε την το αίτημα του συλλόγου να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την σέντρα της αναμέτρησης στη μνήμη του αδικοχαμένου παλαίμαχου Βολεϊμπολίστα, Νίκου Σαμαρά, του οποίου η κηδεία έγινε σήμερα στη Λήμνο και την αρνητική απάντηση της Σούπερ Λιγκ!

«Κατ' αρχάς, θέλω να συλληπηθώ την οικογένεια του Νίκου Σαμαρά. Χάθηκε ένα νέο παιδί που όλοι θαυμάζαμε ως αθλητή και άνθρωπο. Θέλω όμως να καταγγείλω ότι εμείς, ως Ξάνθη, ζητήσαμε άδεια από τη διοργανώτρια αρχή για να τιμήσουμε τη μνήμη του κρατώντας ενός λεπτού σιγή. Δεν θα άλλαζε κάτι, το κακό δυστυχώς έχει ήδη γίνει», ανέφερε στη Nova και συνέχισε: «Θεωρώ όμως ότι ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε.

Δεχθήκαμε αρνητική απάντηση επειδή κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το πρωτόκολλο! Θέλω ειλικρινά να ευχηθώ, το 2013 να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι...»

Μπορεί λοιπόν σήμερα στην κηδεία του Νίκου Σαμαρά στη Λήμνο (δείτε εδώ το σχετικό θέμα μαζί με φωτογραφίες) να... λύγισαν και τα σίδερα, όμως η Λίγκα δεν ένιωσε τίποτα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags