Facebook Pixel "Η ΑΕΚ είναι πάντα ...ΑΕΚ"
| 2013-01-08 09:30:00

"Η ΑΕΚ είναι πάντα ...ΑΕΚ"

"Η ΑΕΚ είναι πάντα ...ΑΕΚ"

Ανυπομονεί να παίξει μπάλα με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Γιάννης Καραλής. "Με μια νίκη θα ξεχαστούν όλα", λέει. 

«Η ΑΕΚ είναι τεράστιο μέγεθος. Είναι για μένα μία μεγάλη ευκαιρία σε αυτή την ηλικία. Μπορεί να έχει προβλήματα, αλλά πάντα θα είναι ...ΑΕΚ. Και εμείς μεγαλώσαμε με τη μεγάλη ΑΕΚ στο μυαλό μας. Αν ήταν κάποια άλλη ομάδα θα προβληματιζόμουν, αν πρέπει να πάω σε τέτοια κατάσταση. Έρχομαι όμως σε μία μεγάλη ομάδα, εγώ αυτό ήθελα πάντα", δήλωσε αρχικά ο Καραλής στην "Ωρα των Σπορ" και πρόσθεσε:

"Ξέρω τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βγει η ΑΕΚ από αυτή τη θέση, γιατί δεν της αξίζει. Παρ' όλα τα προβλήματα, δεν της αξίζει αυτή η βαθμολογική θέση. Έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς. Ξέρω σε ποια ομάδα έρχομαι. Έρχομαι με τη θέλησή μου για να δώσω το 100%. Θα κάνω τα πάντα για να πετύχω στην ΑΕΚ. Θα κάνουμε μία νίκη το Σάββατο, θα επανέλθει η ηρεμία και θα ξεχαστούν όλα. Όλα θα πάνε καλά".

Σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός είπε πως: "Εγώ προπονούμαι καθημερινά για να είμαι σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι δεν θα χρειαστώ πολύ χρόνο για να είμαι απόλυτα έτοιμος να παίξω. Θέλω πολύ να παίξω άμεσα και να αγωνιστώ για την ΑΕΚ. Ξέρω πως είναι η κατάσταση στην ομάδα και πιστεύω ότι θα μπορέσω άμεσα να εγκλιμαστιστώ στο νέο περιβάλλον και να βοηθήσω την ομάδα μου στους στόχους που έχει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags