Facebook Pixel Γελάει ο Μπότος με Μποκανί...(ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-03-10 00:57:00

Γελάει ο Μπότος με Μποκανί...(ΒΙΝΤΕΟ)

Γελάει ο Μπότος με Μποκανί...(ΒΙΝΤΕΟ)

Την επανεμφάνισή του στο μεταγραφικό... τοπίο του Ολυμπιακού, σύμφωνα πάντα με τις εφημερίδες, έκανε το όνομα του Ντιομερσί Μποκανί.

Δεν νομίζουμε να ξεχάσατε τον Κογκολέζο φορ για τον οποίο είχει κάνει... πλύση εγκεφάλου ο εδώ εκπρόσωπός του, Κώστας Μπότος, στους ανθρώπους του Ολυμπιακού πριν από 2-3 χρόνια.

Ο Κύπριος μάνατζερ, ο οποίος έκανε αρκετές μπίζνες με Αφρικανούς τα τελευταία χρόνια εκτός Ελλάδος, πρότεινε επί... Ίβιτς τον Μποκανί στον Ολυμπιακό με 3 εκ. ευρώ, όμως οι ερυθρόλευκοι τον έκοψαν γιατί δεν έκανε στο Νινιάδη...

Ο Μποκανί μετακόμισε στη Μονακό το περασμένο καλοκαίρι με 7 εκ. ευρώ μεταγραφή από τη Σταντάρ Λιέγης και το Γενάρη δόθηκε δανεικός από την ομάδα του Πριγκιπάτου στη Βόλφσμπουργκ έναντι 1 εκ. ευρώ.

Ξέρετε τι λέει τώρα ο Μπότος για το ενδεχόμενο να έρθει ο Μποκανί στον Ολυμπιακό; Ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει πρώτα να βάλουν κάποιον άνθρωπο στο ποδοσφαιρικό τμήμα που να ξέρει μπάλα και μετά το συζητάει να τον φέρει.

Ακόμα γελάει με τα όσα έχει ακούσει κατά καιρούς για τον Μποκανί από τους "ειδικούς" που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από τον Πειραιά. Χρυσικόπουλοι, Δημητράκηδες, Νινιάδηδες και λοιποί...
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags