Facebook Pixel "Ένα ξέρω, ότι δεν ξέρω τίποτα!"
| 2011-03-10 09:50:00

"Ένα ξέρω, ότι δεν ξέρω τίποτα!"

"Ένα ξέρω, ότι δεν ξέρω τίποτα!"

Σφυρίζουν αδιάφορα ΟΛΟΙ για τις κασέτες. Ο Πατέρας είπε για "κλωτσιές" στον Μπέο, ο Δαλούκας μισόλογα, ο Μαρινάκης τίποτα. ΕΠΟ-Πολιτεία εθελοτυφλούν. "Δεν ξέρουμε", κι οι Ιταλοί!

Την ώρα που περιμένουμε από τη δικαιοσύνη να κάνει επιτέλους το καθήκον της στην υπόθεση με τις "κασέτες", που τόσο πολύ ...βρωμάει, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς λένε ότι "ένα ξέρουν, ότι… δεν ξέρουν τίποτα"!

Ο Νικόλας Πάτερας, τον οποίο ο Αχιλλέας Μπέος παρουσίασε ως συνομιλητή του στις κασέτες, επίσημα είπε "ουδέν σχόλιον", και ανεπίσημα μέσω του περιβάλλοντος πως…

«Δεν είναι δυνατόν να άκουγε ο Νικόλας Πατέρας τον Μπέο ή οποιονδήποτε άλλο να του λέει ότι ένας διαιτητής θα σφυρίξει εις βάρος της ομάδας του στον διάστημα της παρουσίας του στην προεδρία του Παναθηναϊκού και απλώς να τον άκουγε. Θα τον είχε πετάξει έξω από το γραφείο του με τις κλωτσιές»!

Ο Αχιλλέας Μπέος αναμένεται να μιλήσει σήμερα (14:00) και είπε χθες ότι θα πει ...αλήθειες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε ότι και ο Νικόλας Πάτερας, δηλαδή "ουδέ σχόλιον", παρόλο που παρουσιάζεται κι αυτός μπλεγμένος σε απόπειρα δωροδοκίας.

Ο Δαλούκας, επίσης εμπλεκόμενος, έβγαλε δήλωση που μας είπε ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με τον Μαρινάκη, αλλά δεν μας είπε αν έχει μιλήσει ποτέ με τον Αχιλλέα Μπέο.

Η ΕΠΟ έβγαλε μια ανακοίνωση, που ουσιαστικά δεν έλεγε τίποτα, ενώ δεν πήρε θέση για τις κατηγορίες του Κούγια ότι υπάλληλοί της στήνουν παιχνίδια.

Ο κ. Μπιτσαξής αρνήθηκε να πει κάτι για το θέμα και περιμένουμε να δούμε αν αποφάσισε κάτι στις επαφές που έχει χθες με τους Παύλο Γερουλάνο και Γιώργο Νικητιάδη.

Από την κυβέρνηση οι "πηγές" είπαν ότι αν αποδειχθούν δικαστικά οι καταγγελίες τότε το κράτος θα απεμπλακεί οικονομικά από το ποδόσφαιρο. Μίλησε, δηλαδή, ως συνήθως, με «αν»…

Μέχρι και οι Ιταλοί είπαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα παρότι Λούκα Μπάντι, ο διαιτητής της αναμέτρησης Μακάμπι Ολυμπιακός είναι από την χώρα τους. Ο υπεύθυνος των ιταλών διαιτητών, Στέφανο Μπράσκι, είπε, μάλιστα, ότι πρέπει να ακολουθήσει το δρόμο της σιωπής...

"Το ακούω πρώτη φορά από εσάς. Δεν γνωρίζω τίποτα για αυτό που μου λέτε και επομένως δεν μπορώ να πω τίποτα. Πρέπει να μείνω σιωπηλός".

Όπως καταλαβαίνετε όλοι σφυρίζουν αδιάφορα και μένει να δούμε αν σε αυτή την περίπτωση θα γίνει η εξαίρεση και θα λάμψει η αλήθεια ή για μια ακόμα αφορά μια τόσο βρώμικη υπόθεση θα κλειστεί στα αρχεία... 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags