Facebook Pixel Live τσακωμός Καπίνο με Σο!
| 2013-01-09 23:03:00

Live τσακωμός Καπίνο με Σο!

Live τσακωμός Καπίνο με Σο!

Με αφορμή διένεξη του Κουίνσι με την εξέδρα, ο Καπίνο που πήγε να τραβήξει τον Γκανέζο είχε φραστικό επεισόδιο με τον Σο. «Ήθελα να τους εξηγήσω», δήλωσε μετά ο πρώτος.

Επεισοδιακά ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά, καθώς παρά τη νίκη 2-1 των «πρασίνων» οι οπαδοί δεν ήταν ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας στα τελευταία λεπτά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μετά το τελικό σφύριγμα να ακουστούν αποδοκιμασίες προς τον Κουίνσι από κάποιους που ήταν στην «Θύρα 9» γεγονός που έκανε... έξαλλο τον Γκανέζο!
Ο ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» μάλιστα, πήγε κοντά τους και τους ζήτησε τον λόγο, ενώ τον ακολούθησε και ο Χαμπί Σο. Οι δυο τους τα έλεγαν με την εξέδρα για περίπου δύο λεπτά, μέχρι που πήγε ο Στέφανος Καπίνο να τους τραβήξει. Η κίνηση του μικρού όμως δεν άρεσε καθόλου στον Σο, ο οποίος τον έσπρωξε φανερά εκνευρισμένος.

Όλα αυτά έγιναν
live με τηλεοπτική εικόνα, ενώ η κάμερα έπιασε τον Καπίνο τη στιγμή της αποχώρησης του να λέει «άντε ρε μαλ... που θα με σπρώξεις κιόλας».

Λίγα λεπτά αργότερα πάντως, οι οργανωμένοι που κάθονταν δίπλα από τα επίσημα, χειροκρότησαν τους παίκτες και έδειξαν την αντίθεσή τους με τους υπόλοιπους φιλάθλους.

Σκηνές... τρέλας στο ΟΑΚΑ και απόψε!


Πάντως, αργότερα ο Κουίνσι έδωσε την εξήγησή του για το επεισόδιο θέλοντας να ρίξει τους τόνους...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags