Facebook Pixel Ο Ντέμης θα ρίξει την τελευταία ζαριά!
| 2013-01-11 12:30:00

Ο Ντέμης θα ρίξει την τελευταία ζαριά!

Ο Ντέμης θα ρίξει την τελευταία ζαριά!

O Kώστας Κετσετζόγλου αποκαλύπτει στον sportdog την πρόθεση του Ντέμη να σώσει την ΑΕΚ, αν δεν βάλει τα λεφτά ο Βιντιάδης. Ποιες είναι οι μπαρούφες που κάνει ο Δημητρέλος;

Σήμερα είναι μεγάλη μέρα. Μπαίνουν τα πρώτα λεφτά του Βιντιάδη. Τα σημαντικά όμως δεν είναι ούτε τα πρώτα, ούτε τα δεύτερα αν θα μπουν την επόμενη εβδομάδα. Ας μην έμπαιναν αυτά αρκεί να βάλει όλα τα λεφτά που απαιτούνται για να εξαγοραστεί η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου. Εκεί θα κριθούν όλα. Κι αν δεν μπουν αυτά πάλι θα υπάρξει μια τελευταία ζαριά για την ΑΕΚ. Αυτή θα τη ρίξει ο Ντέμης. Είναι σίγουρο. Οχι πως ο Ντέμης έχει βρει τα λεφτά που ψάχνει ο Βιντιάδης. Θα γίνει με πολύ λιγότερα. Αλλά θα γίνει. Δεν θα παραδοθεί η ΑΕΚ.

Το κακό είναι πως ακόμη μεγαλύτερος από τον οικονομικό κίνδυνο είναι ο αγωνιστικός κίνδυνος. Σε μια ΑΕΚ που πάει με τον αυτόματο πιλότο προς την σωτήρια λύση της τελευταίας στιγμής ή προς τον γκρεμό το χειρότερο είναι πως η ομάδα μπαίνει ουσιαστικά χωρίς διοίκηση σε μια μάχη που πιθανόν να κρίνει τα πάντα πριν κριθούν οι προσπάθειες των υποψήφιων επενδυτών.

Ο Δημητρέλος επανέλαβε την μπαρούφα που είχε πει και τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου. Συνέδεσε τα αποτελέσματα με την είσοδο του Βιντιάδη και έτσι όχι μόνο έκανε τα ήδη βαριά πόδια βαρύτερα αλλά πρόσφερε προκαταβολικό άλλοθι στον νεαρό εφοπλιστή αν τελικά για οποιοδήποτε λόγο δεν πετύχει τον στόχο του και δεν πάρει την ομάδα. Τo έκανε μονόπλευρα γιατί ακόμη και πέντε νίκες να κάνει η ΑΕΚ στα επόμενα πέντε παιχνίδια κανείς δεν εγγυάται πως θα την πάρει ο Βιντιάδης.

Εχουμε συνηθίσει τις γκάφες του Δημητρέλου όταν δεν ασχολείται με το ΙΚΑ και την εφορία. Ομως υπάρχει και η αλήθεια. Ακόμη κι αν δεν πιστεύουν πως υπάρχει Βιντιάδης οι παίκτες της ΑΕΚ πρέπει να καταλάβουν πως αύριο παίζουν τελικό. Αν η ΑΕΚ στα επόμενα πέντε ματς δεν πάρει το λιγότερο 10 πόντους τότε θα ψάχνει θαύμα.

Θα δανειστώ μια φράση του Αλέξαντρου Κολιάδη (καλώς ήρθες) από τις δηλώσεις του στο αεκ365: "Όποιος αγαπάει πραγματικά την ΑΕΚ δεν γίνεται να μιλάει για λεφτά αυτή τη στιγμή, όσο η ομάδα είναι τελευταία".

Αυτό πρέπει να έχουν στο μυαλό τους. Θα γίνουν ακόμη και ήρωες πετυχαίνοντας κάτι που από το 1924 μέχρι πέρυσι θα ήταν απλά ντροπή. Να περάσουν μόνο δύο ομάδες στη βαθμολογία. Βέβαια για να κάνουν την καλή αρχή και να πετύχουν τον στόχο στην επόμενη πεντάδα αγώνων θέλουν και μεγάλη βοήθεια από τον πάγκο. Ελπίζω να τη δώσει ο Λίνεν γιατί το κοουτσάρισμα και οι δηλώσεις στην Τρίπολη και οι δοκιμές ενόψει Ξάνθης μόνο επιφυλακτικούς μπορούν να μας κάνουν. Και αυτή η ακυβέρνητη ΑΕΚ ούτε προπονητή δεν μπορεί να αλλάξει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags