Facebook Pixel Δεν φτάνουν ούτε για τις καθαρίστριες στα Σπάτα!
| 2013-01-12 11:00:00

Δεν φτάνουν ούτε για τις καθαρίστριες στα Σπάτα!

Δεν φτάνουν ούτε για τις καθαρίστριες στα Σπάτα!

Είναι να τρελαίνεται, πάντως, κανείς με αυτά που συμβαίνουν στην ΑΕΚ με τον Βιντιάδη. Aκούσατε πόσα λεφτά έδωσε στον Δημητρέλο ως ταμειακή διευκόλυνση; Κρατηθείτε!

Ο υποψήφιος σωτήρας της Ένωσης πρόσφερε στην ομάδα το …αστρονομικό ποσό των 15 χιλιάδων ευρώ! Ναι, καλά διαβάσετε, δεν έχει καμία διάθεση για πλάκες ο σκύλος.

Όλες τις προηγούμενες μέρες μάς έλεγαν στην ΑΕΚ ότι ο Βιντιάδης θα βάλει τα πρώτα λεφτά στην ΠΑΕ και θα περιμένουν στη συνέχεια τα υπόλοιπα.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε συνάντηση το απόγευμα της Παρασκευής, λοιπόν, με τον Έλληνα επιχειρηματία και εξασφάλισε ότι θα βάλει άμεσα λεφτά στην ΑΕΚ ...15.000 ευρώ!

Είναι απίστευτο, αλλά αληθινό. Αυτό το ποσό δίνει ο υποψήφιος σωτήρας της ΑΕΚ για να διευκολύνει μια ομάδα που έχει χρέη πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Μιλάμε για αστεία χρήματα που δεν φτάνει ούτε για ξοφληθούν οι καθαρίστριες και οι υπάλληλοι στα Σπάτα.

Εμείς δεν ξέρουμε τι θα γίνει τελικά με τον Βιντιάδη και αν θα πάρει την Ένωση, αλλά πλέον η όλη ιστορία έχει αρχίσει να βρωμάει πολύ και να μας θυμίζει κάτι από την ..."Πριγκιπιάδα" του Τσάκα.

Ας ελπίσουμε ότι κάνουμε λάθος στην εκτίμησή μας και ότι ο Βιντιάδης θα κάνει άμεσα τα 15 χιλιάρικα …15 εκατομμύρια για να σώσει την ομάδα. Μέχρι τότε, όμως, καλό είναι οι ΑΕΚτζήδες να κάνουν το σταυρό τους…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags