Facebook Pixel Εξώδικο και ο Κανελλόπουλος
| 2011-03-10 17:12:00

Εξώδικο και ο Κανελλόπουλος

Εξώδικο και ο Κανελλόπουλος

Και μέσα σε όλα έχουμε ακόμα ένα εξώδικο σήμερα στα Μέσα ενημέρωσης, μετά απ’ αυτό του Βαγγέλη Μαρινάκη. Είναι από τον Θανάση Κανελλόπουλο και αφορά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι θα αναλάβει την υπόθεση του Μπέου.

Αναλυτικά:

«ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αθανασίου Κανελλόπουλου, δικηγόρου στον Άρειο Πάγο

Με την παρούσα επιθυμώ να γνωρίσω προς το αναγνωστικό κοινό όλων των Μ.Μ.Ε. και ειδικότερα τους χρήστες των διαφόρων λειτουργούντων ιστοσελίδων και άλλων ιστολογίων και κατ' επέκταση προς κάθε υπεύθυνο διαχειριστή ηλεκτρονικού ημερολογίου, ιστοσελίδας και ιστολογίου και συντακτών αυτών ότι, ως ελεύθερος επαγγελματίας δικηγόρος και σύμφωνα με τον Κώδικα περί Δικηγόρων έχω δικαίωμα να υπερασπίζομαι κάθε πολίτη που ζητεί την νομική μου βοήθεια και η επιλογή των πελατών εναπόκειται στη δική μου διακριτική ευχέρεια. Στο πλαίσια αυτό, κατά το παρελθόν, έχω υπερασπιστεί τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη ΠΑΕ Αχιλλέα Μπέο ουδέποτε όμως σε αθλητικές του υποθέσεις ή υποθέσεις που αφορούν την ΠΑΕ της οποίας είναι ιδιοκτήτης και πρόεδρος.

Περαιτέρω, η επαγγελματική μου δραστηριότητα δεν έχει καμία σχέση με τα συγγενικά μου πρόσωπα και με τις ιδιότητες αυτών και συνεπώς η επίκληση της ιδιότητος αυτών και η συσχέτιση τους με τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες, συνιστούν ποινικό αδίκημα και δικαίωμα μου για αποκατάσταση της γενόμενης τυχόν προσβολής μου.

Τέλος, με την παρούσα γνωστοποιώ ότι, προ δεκαπενθημέρου και πλέον, με σχετική μου επιστολή προς την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και για τους λόγους που αναφέρω σε αυτήν, προσωπικούς, επαγγελματικούς και συνδικαλιστικούς, ενόψει της υποψηφιότητας μου για την επανεκλογή μου στο ΔΣ του Δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, έχω παραιτηθεί από μέλος του ΔΣ και Αντιπρόεδρος αυτής. Περαιτέρω, ουδεμία εντολή έχω λάβει από τον Αχιλλέα Μπέο για να αναλάβω οποιαδήποτε υπόθεση του, που έχει σχέση με την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη για θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα.

Σε περίπτωση που κατά παράβαση του Νόμου και των κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας καταχωρηθούν δημοσιεύματα που αφορούν την επαγγελματική μου δραστηριότητα και τη συσχετίζουν με τα συγγενικά μου πρόσωπα και τις ιδιότητες αυτών και ως εκ τούτου προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψη μου, δηλώνω ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου με προσφυγή στα αρμόδια αστικά και ποινικά Δικαστήρια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags