Facebook Pixel Ο Πίνο είναι ...γάτος και ενδεκαδάτος!
| 2013-01-15 13:30:00

Ο Πίνο είναι ...γάτος και ενδεκαδάτος!

Ο Πίνο είναι ...γάτος και ενδεκαδάτος!

Ο Ζαρντίμ ξέρει καλύτερα τι γίνεται στην ομάδα του. O Πορτογάλος έχει το μαχαίρι και το καρπούζι κι αυτός παίρνει τις αποφάσεις, όπως γίνεται με τον προπονητή κάθε συλλόγου.

Όπως, βέβαια, έχει δίκιο όταν λέει ότι πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση με τον Πίνο, αφού ο παίκτης έχει να αγωνιστεί τόσο καιρό.

Ο Πίνο, όμως, έδειξε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ότι έχει ταλέντο και ότι είναι πολύ ποιοτικός παίκτης. Και, μάλιστα, μοιάζει έτοιμος. Σα να παίζει καιρό στην ομάδα. Κάνει το ένα, δυο με συμπαίκτες του, στέλνει σέντρες στο σημείο που πρέπει και γενικά δεν φαίνεται ότι είναι καινούργιος. Σίγουρα έχει βοηθηθεί επειδή τόσο καιρό προπονείται με την ομάδα.

Όσο ο Πίνο, λοιπόν, πατάει γερά στα πόδια του, τόσο γίνεται εμφανές ότι είναι παίκτης ενδεκάδας. Όταν καταφέρει να φορμαριστεί και πιάσει το τοπ της απόδοσής του, πώς θα μείνει στον πάγκο; Και ειδικά με τον Αμπντούν στο άλλο άκρο μπορούν οι δυο αυτοί παίκτες να κάνουν παπάδες μαζί.

Στον Ολυμπιακό αγωνίζονταν συχνά δεξιά ο Μασάντο, ο Φουστέρ κ.ά. Ο Πίνο, όμως, φαίνεται αποφασισμένος να διεκδικήσει με το σπαθί του θέση στην ενδεκάδα. Ασφαλώς, λοιπόν, και είναι ευχάριστος ο πονοκέφαλος για Ζαρντίμ, ενώ αν ο Πίνο συνεχίσει έτσι, τότε και ο Ολυμπιακός έκανε διάνα με την επιλογή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags