Facebook Pixel «Βοργιάς όπως… Βουγιουκλάκη»
| 2011-03-10 17:57:00

«Βοργιάς όπως… Βουγιουκλάκη»

«Βοργιάς όπως… Βουγιουκλάκη»

Μέσα σε όλο τον χαμό των τελευταίων ημερών μίλησε και ο Βίκτορας Μητρόπουλος, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «ο κύριος Βοργιάς επιζητά τη δημοσιότητα όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη παλαιότερα»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βίκτορα Μητρόπουλου στο "Αθλητικό Metropolis":

«Δεν πιστεύω ποτέ πως θα δεχόταν ο Πατέρας, να του πουν ότι θα παίξει ο Δαλούκας 52-48 υπέρ του Άρη».

«Δεν υπάρχει καμία επιστολή του κυρίου Βοργιά προς την ΕΠΟ, απλά παραπονιέται στον κύριο Πιλαβιο γιατί δεν έγινε παρατηρητής. Ο κύριος Βοργιάς επιζητά τη δημοσιότητα όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη παλαιότερα».

«Ο Μπέος έχει ένα δίκιο, οι κασέτες είναι σαφώς αποτέλεσμα συρραφής. Αν υπάρχει κάτι που είναι εις βάρος του κυρίου Μπέου, είναι το τι θα καταθέσουν οι μάρτυρες στο δικαστήριο. Μπορεί να προκύψουν ποινικές ευθύνες εις βάρος του Μπέου, αν πουν κάτι σημαντικό οι μάρτυρες».

«Η αθλητική δικαιοσύνη του κυρίου Πιλάβιου ρίχνει τον ύπνο του δικαίου. Εκτιμώ όμως ότι η υπόθεση θα μπει στο αρχείο».
Θα ήθελα να πω πως και αγώνες στήνονται και στοιχήματα παίζονται, αλλά όποιος καταγγείλει κάτι τέτοιο θα υποφέρει στο υπόλοιπο της ζωής του. Θα πρέπει να έχει προστασία και να έχει άδεια οπλοφορίας».

«Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν ηγέτες. Εγώ ξέρω ότι τα 2 τελευταία χρόνια ο κύριος Μπέος ήταν στο γραφείο του κυρίου Πιλάβιου. Πήγαινε τις Τετάρτες κι έπινε καφέ. Ποτέ δεν έχει άσχημες διαιτησίες, αλλά είναι ο άνθρωπος που ξέρει να φτιάχνει ομάδες».

«Κανένας διαιτητής δεν θα αδικήσει όποια ομάδα που παίζει με τον Ολυμπιακό, αφού ο Ολυμπιακός έχει πάρει το πρωτάθλημα. Οπότε δεν μπορώ να πω πως θα αδικήσει τον ΠΑΟΚ ο κύριος Κωνσταντινέας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags