Facebook Pixel Τσιώλης και με τη βούλα…
| 2011-03-10 21:08:00

Τσιώλης και με τη βούλα…

Τσιώλης και με τη βούλα…

Η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε το απόγευμα κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σάκη Τσιώλη μέχρι το καλοκαίρι του 2012.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Έλληνα προπονητή Θανάση Τσιώλη μέχρι το καλοκαίρι του 2012. Ο νέος προπονητής του ΑΡΗ έχει γεννηθεί στις 30/06/1959 στην Καρδίτσα.

Συνολικά ο Έλληνας τεχνικός σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες έχει κοουτσάρει 404 παιχνίδια. Συνεργάτες του θα είναι ο Λάζαρος Κυριλίδης (βοηθός προπονητή), ο Κοσμάς Στράτος (γυμναστής) και ο Γιώργος Χερίδης (στατιστικολόγος).


Τσιώλης: «Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές»

Ως προπονητής πλέον του Αρη ο Σάκης Τσιώλης δήλωσε: «Αρχικά θέλω να πω πως νιώθω πολύ μεγάλη χαρά και τιμή που είμαι προπονητής του ΑΡΗ. Χθες ήρθα για να συζητήσω με τη διοίκηση της ομάδας με την προοπτική να την αναλάβω το καλοκαίρι. Αλλά μέσα από τα επιχειρήματα του προέδρου κ. Αθανασιάδη, την επιθυμία του κόσμου και παρά την απόφαση μου να μην εργαστώ κάπου αλλού μέχρι το τέλος της χρονιάς, πήρα την απόφαση να αναλάβω από τώρα την ομάδα. Πέρα βέβαια από την ιστορία του ΑΡΗ , ο λόγος που είμαι σήμερα εδώ είναι γιατί πιστεύω στους ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι αυτές τις πέντε αγωνιστικές μπορούμε να κάνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε έτσι ώστε η ομάδα να τελειώσει το πρωτάθλημα όσο πιο ψηλά γίνεται. Ευχαριστώ τον κ. Αθανασιάδη και τη διοίκηση για την τιμή που μου έκαναν για να είμαι εγώ προπονητής του ΑΡΗ. Μετά από 16 χρονιά προπονητής πάντα βλέπεις την κορυφή. Και ο ΑΡΗΣ είναι μια από αυτές τις ομάδες κορυφής που κάθε φιλόδοξος προπονητής έχει πάντα σαν στόχο. Πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να δουλέψω σε μια τέτοια ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags