Facebook Pixel Ομπρέλα Δαλούκα στους "κασετάρχες";
| 2011-03-11 15:00:00

Ομπρέλα Δαλούκα στους "κασετάρχες";

Ομπρέλα Δαλούκα στους "κασετάρχες";

Η κατάθεση του Δαλούκα, του μοναδικού ανθρώπου που μπορεί να ρίξει φως στο σκάνδαλο με τις "κασέτες", δεν φέρεται ικανή να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Ο Γιώργος Δαλούκας μπορεί να φέρεται να έκανε σοβαρές καταγγελίες για πρόσωπα και καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο στη σημερινή του κατάθεση στον εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου, ωστόσο η κατάθεσή του δεν φαίνεται ικανή να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση-σκάνδαλο με τις "κασέτες".

Ο πρώην διαιτητής είπε στον εισαγγελέα ότι δέχεται απειλές και πιέσεις από αγνώστους και ζήτησε ηθική αποκατάσταση, αλλά και επιστροφή στη διαιτησία! Αυτό τον μάρανε;

Επιπλέον, ξεκαθάρισε πως δεν δωροδοκήθηκε και ότι ποτέ δεν έπεσε θύμα απόπειρας δωροδοκίας.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις του κ. Δαλούκα, αλλά και του κ. Βοργιά, από Δευτέρα θα καταθέσουν ως μάρτυρες οι κ.κ. Πιλάβιος και Βασσάρας, ενώ δεν αναμένεται σε αυτή τη φάση της διαδικασίας να κληθούν σε απολογία οι κ.κ. Πατέρας, Μαρινάκης και Μπέος!

Δηλαδή, αυτοί που εμπλέκονται σύμφωνα με όσα ακούγονται στις περίφημες κασέτες και όσα έχουν καταγγελθεί!

Αν κληθούν στην πορεία της έρευνας τότε η κλήση θα αφορά κατηγορίες για δωροδοκία και εκβιασμό, τις οποίες όμως ο κ. Δαλούκας έχει αρνηθεί ενώπιον του εισαγγελέα…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags