Facebook Pixel Μετά τις κασέτες …hard rock!
| 2011-03-11 16:39:00

Μετά τις κασέτες …hard rock!

Μετά τις κασέτες …hard rock!

Σοβαρεύουν τα πράγματα μετά την κατάθεση Δαλούκα. Σκληραίνει τη στάση του ο εισαγγελέας, που βλέπει ενδείξεις δωροδοκίας παρότι ο πρώην διαιτητής υποστήριξε ότι δέχθηκε μόνο πιέσεις.

Πολλά και σημαντικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από τις απολογίες των Βοργιά και Δαλούκα στον αθλητικό εισαγγελέα, κ. Σιμιτζόγλου. Οι τελευταίες πληροφορίες καταλήγουν ότι ο πρώην διαιτητής έχει προχωρήσει σε πολύ σοβαρές καταγγελίες φωτογραφίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις.

Όπως διέρρευσε, μάλιστα, κατονόμασε στον εισαγγελέα ένα πρόσωπο που τον πήρε τηλέφωνο πριν τον αγώνα Άρης Παναθηναϊκός και του άσκησε πιέσεις για το πώς θα «σφυρίξει»! Ωστόσο, αυτό το πρόσωπο δεν τον δωροδόκησε, όπως υποστήριξε (κλικ εδώ).

«Δεν έχω δωροδοκηθεί ποτέ στη ζωή μου, ούτε έχω πέσει ποτέ θύμα δωροδοκίας», είπε ο Δαλούκας στον εισαγγελέα και χαρακτήρισε «ανθρώπινο λάθος» το πέναλτι στο Άρης – Παναθηναϊκός (κλικ εδώ…).

Βεβαίως, θα πρέπει να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο κ. Σιμιτζόγλου κρατάει τις επιφυλάξεις του και πιστεύει ότι υπάρχουν ενδείξεις για δωροδοκία στον Δαλούκα! Όπως, επίσης, έχει σχηματίσει την άποψη ότι υπάρχουν παράνομες πράξεις στην υπόθεση-σκάνδαλο με τις κασέτες.

Η έρευνα θα προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς και τη Δεύτερα θα καταθέσουν οι Πιλάβιος και Δαλούκας. Για την ώρα δεν έχουν κληθεί οι Μπέος, Πατέρας και Μαρινάκης. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει τίποτα, αφού όπως έχει εξηγήσει ήδη ο sportdog, αυτό μπορεί να γίνει στην πορεία της έρευνας με τον κ. Σιμιτζόγλου να τους καλεί πλέον ως «υπόπτους»! (κλικ εδώ…)

Τη Δευτέρα επίσης θα καταθέσει ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαϊδης, ενώ o εισαγγελέας δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα ξανακαταθέσει ο Αλέξης Κούγιας. Ακόμα, να αναφέρουμε ότι ο κ. Σιμιτζόγλου θα βασιστεί στις μαρτυρίες και όχι στις κασέτες, που θεωρούνται προϊόν υποκλοπής.

Όπως έχουμε γράψει ήδη, στην παρούσα φάση της έρευνας δεν μπορούν να ανοιχτούν οι τηλεφωνικοί λογαριασμοί γιατί δεν προκύπτει ακόμα κακουργηματική πράξη (κλικ εδώ). Βεβαίως, αν διαπιστωθεί εκβιασμός, τότε αυτό είναι κακούργημα, και ενδεχομένως να ανοίξουν και οι τηλεφωνικοί λογαριασμοί των εμπλεκομένων.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags