Facebook Pixel Γελάει ο κόσμος!
| 2011-03-11 21:32:00

Γελάει ο κόσμος!

Γελάει ο κόσμος!

Μέχρι και οι πέτρες γελούσαν στο members club με τη διάψευση των όσων είπε ο Μπέος στους Πανιώνιους για το ματς με τη Λάρισα! Ο σκύλος αποκαλύπτει και κάτι άλλο που συνέβη μπροστά στα μάτια όλων!

Φυσικά και μας... έπεισαν ο Μπέος και η ΠΑΕ Πανιώνιος με τη διάψευση του δημοσιεύματος του σκύλου, ότι πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου προέτρεψε τους παίκτες του Πανιωνίου να ρίξουν τη Λάρισα.

Επειδή δεν γίνεται να τον αφήνουμε να πιστεύει πως ζούμε στην... Ταρζανία και πως μπορεί να μας κοροϊδεύει όπως τον βολεύει, πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Και πήγε ο Μπέος και μίλησε αφού άλλωστε το παραδέχεται στην ανακοίνωσή του πως κάθισε μαζί με τον Λεμονή.

Και δεν πήγε μόνο μία φορά στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης αυτές τις μέρες!

Όπως εκμυστηρεύτηκαν στον sportdog πολλοί μάρτυρες, οι οποίοι έχουν εξοργιστεί με τα λεγόμενά του και για ευνόητους λόγους θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, ο Μπέος ήταν... όλη τη βδομάδα στο γήπεδο του Πανιωνίου και στο Members Club. Κυκλοφορούσε όλη τη βδομάδα με άνεση μέσα και έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ, στην καφετέρια και αλλού.
Και οι προτροπές προς άπαντες "ρίξτε τη Λάρισα", "κερδίστε τη Λάρισα", "γ... τη Λάρισα", ήταν συνεχείς και προς όλες τις κατευθύνσεις. Όχι μόνο προς τους παίκτες του Πανιωνίου, αλλά και προς όλη την "οικογένεια" του σωματείου.

Το πιο ακραίο ξέρετε ποιο είναι; Την ανακοίνωση με την οποία διέψευδε το απολύτως ΑΛΗΘΕΣ δημοσίευμα του
sportdog, τη συνέταξε στα γραφεία του Ερασιτέχνη Πανιωνίου! Μπροστά σε όλους τους παριστάμενους. Και τους τη διάβασε κιόλας. Όχι, βέβαια, για να έχουν πρώτοι την τιμή να ακούσουν ένα ακόμα προφανές ψέμα. Ήξεραν οι άνθρωποι ότι τα έχει πει, γιατί τα έλεγε και σε αυτούς!

Για "κάλυψη" τους τα είπε, ώστε όσοι "μασήσουν" να επιβεβαιώσουν στα Μέσα το παραμύθι του.

Ε, λοιπόν, κάποιοι δεν μάσησαν...

Βέβαια, μερίδιο ευθύνης για το μπάχαλο έχει και η ΠΑΕ Πανιώνιος, που έβγαλε με κάποιες ώρες καθυστέρηση δική της ανακοίνωση, για να διαψεύσει γεγονότα που έχουν ακούσει κι έχουν δει πολλοί μάρτυρες με τα αυτάκια τους και τα ματάκια τους.
Στο εξής πως να πιστέψει κανείς οποιαδήποτε ανακοίνωση της ΠΑΕ, όταν με τόσο άνεση λέει στα μούτρα μας ψέματα και το κάνει χωρίς καμία επίπτωση;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Κερδίστε τους! Ρίξτε τους!»

Δεν είπε ακριβώς... "κερδίστε τους"!

«Δεν ήρθε στα αποδυτήρια ο Μπέος», λέει ο Πανιώνιος…

Όποιος θέλει ας τον πιστέψει…



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags