Facebook Pixel «Αυτοί που κάνουν “εύκολη” κριτική να αναλάβουν την ΑΕΛ. Μπορούν;»
| 2013-02-01 19:14:00

«Αυτοί που κάνουν “εύκολη” κριτική να αναλάβουν την ΑΕΛ. Μπορούν;»

«Αυτοί που κάνουν “εύκολη” κριτική να αναλάβουν την ΑΕΛ. Μπορούν;»

Με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» Κώστας Πηλαδάκης, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που κάνουν κριτική στην διοίκηση.

Η γραπτή δήλωση του Κώστα Πηλαδάκη αναφέρει τα εξής :

«Διαβάζω τον τελευταίο καιρό δημοσιεύματα που αφορούν σε κινήσεις της ομάδας ή σε εξελίξεις γύρω από σημαντικά για το μέλλον της ζητήματα, με επιφανειακή προσέγγιση, ισοπεδωτική διάθεση, ειρωνεία και «εύκολη» κριτική. Δημοσιεύματα που δεν λαμβάνουν υπόψιν όλα τα στοιχεία, ούτε τα πραγματικά δεδομένα των δύσκολων καιρών, της υποβαθμισμένης Football League, των σχεδόν μηδενικών εσόδων, της μεγάλης οφειλής του Δημοσίου και της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται στο μέτρο, πάντα, του δυνατού. Δημοσιεύματα που πιστεύουν ότι όλα γίνονται στο πόδι, ότι δεν υπάρχει πλάνο, ότι μόνο λάθη κάνουμε, ότι κρύβουμε μονίμως την αλήθεια.

Για οποιονδήποτε έχει διαπιστωμένη οικονομική ικανότητα να συντηρήσει τον προϋπολογισμό της ομάδας, οι μετοχές της ΠΑΕ είναι στη διάθεσή του.

Η εύκολη λύση θα ήταν να παραιτηθεί το ΔΣ και να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας όσοι κάνουν «εύκολη» κριτική. Μπορούν όμως;

Επειδή μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει δείξει ούτε τη θέληση, ούτε αποδειγμένα μπορεί να αναλάβει τις τύχες της ομάδας μας, εμείς προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να δίνουμε λύσεις και βοήθειες όπου είναι δυνατόν, για όσο αντέχουμε ακόμα, χωρίς να ξέρουμε για πόσο. Για την ομάδα μας, που έχουμε αγαπήσει εμπράκτως και με πολλές θυσίες, προσπαθώντας να μη μείνει ακέφαλη.

Όλες οι υπόλοιπες κακόβουλες κριτικές είναι εκ του περισσού, εκτός αν έχουν κάτι άλλο να προτείνουν.

Η χώρα μας έχει πρόβλημα με τους πολλούς που εντοπίζουν τα προβλήματα. Οι λίγοι είναι αυτοί που προσπαθούν να τα λύσουν.

Κώστας Πηλαδάκης»


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags