Facebook Pixel «Δεν έδεσε το γλυκό με τον Αλκαράθ»
| 2013-02-02 17:50:00

«Δεν έδεσε το γλυκό με τον Αλκαράθ»

«Δεν έδεσε το γλυκό με τον Αλκαράθ»

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος σχολίασε την επιστροφή Μιχαλήτσου στον Αρη, αναφέρεται στις μεταγραφές της ομάδας του και δίνει το στίγμα αυτών των αγώνων με τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, για πρώτη φορά, μιλά για τον Λούκας Αλκαράθ , το επεισόδιο που είχαν στην Κέρκυρα και λέει πως απλά δεν έδεσε το γλυκό με τον Ισπανό τεχνικό.

Διαβάστε τις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

-Γιάννη, ντέρμπι για τον Αρη, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, λόγω της αλλαγής του προπονητή. Ένα δικό σου πρώτο σχόλιο..

« Σίγουρα είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία, η ψυχολογία μας δεν είναι η καλύτερη, όμως έχουμε ένα Αρης-ΠΑΟΚ μπροστά μας το οποίο κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να εξελιχθεί. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι όπως το πρώτο παιχνίδι. Καμιά σχέση. Είναι 90 λεπτά, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη».

-Πως είναι τα πράγματα με τον Γιάννη Μιχαλήτσο;

« Είναι πολύ ωραία! Ο κ. Μιχαλήτσος, έφερε στην ομάδα ηρεμία, γιατί όταν φεύγει ένας προπονητής χωρίς καν να χαιρετήσει, φέρνει δυσαρέσκεια στους παίκτες. Όμως η διοίκηση και ο καινούριος μας προπονητής, μας έδωσαν τις κατάλληλες απαντήσεις, βάζοντας τα πράγματα σε μια τάξη».

-Τι δεν πήγε καλά με τον Αλκαράθ;

« Ηρθε με διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Ηταν εκτός ελληνικής πραγματικότητας. Βοήθησε την ομάδα, αλλά το γλυκό δεν έδεσε και έφυγε!».

-Συζητήθηκε πάρα πολύ ο «διάλογος» που είχατε στην Κέρκυρα. Εχεις να πεις κάτι από την πλευρά σου;

«Ηταν μια κακή και άτυχη στιγμή για μένα, νομίζω και για τον προπονητή. Εγινε μια παρεξήγηση την οποία κατάλαβε ο προπονητής στο λεωφορείο. Του ζήτησα συγγνώμη, μου ζήτησε κι αυτός συγγνώμη, λέγοντας ότι δεν με είδε την ώρα που πήγαινα να του δώσω το χέρι και λύθηκε εκεί».

-Και τώρα ο ΠΑΟΚ..

«Πρέπει να κοιτάμε όλα τα παιχνίδια σαν ντέρμπι. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε με μια νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ , η οποία θα μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια. Παράλληλα θα δώσουμε και χαρά στους φιλάθλους μας».

-Απάντηση υπάρχει στις απανωτές καλές μεταγραφές του ΠΑΟΚ;

« Οι μεταγραφές που έχουμε κάνει εμείς είναι πολύ καλές. Και ο Διαμαντάκος είναι καλός παίκτης και ο Ζαραδούκας και ο Τάτος, είδατε τι έκανε στην Κέρκυρα. Δεν φοβόμαστε τους αντιπάλους μας, βέβαια υπάρχει σεβασμός, είτε παίζουμε με τον Ολυμπιακό, είτε με τον ΠΑΟΚ, αλλά επαναλαμβάνω κανέναν δεν φοβόμαστε».

-Παρ΄ ότι μικρός έχεις εμπειρία από ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Που κρίνονται, λοιπόν, αυτά τα ματς;

« Δόξα τω Θεό, έχω παίξει δύο ματς και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό. Συνήθως κρίνονται στην ψυχολογία και στη δίψα για τη νίκη. Επίσης, στο ποιος θα είναι πιο συγκεντρωμένος, γιατί κακά τα ψέματα, όταν μπεις σ΄ ένα ντέρμπι, πρέπει να είσαι εκεί. Εστω και ένα λεπτό αν χάσεις την ψυχραιμία και τη συγκέντρωσή σου, μπορεί να δεχτείς γκολ, όπως συνέβη με την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags