Facebook Pixel Το είπε στον σκύλο, το έκανε στον Θρύλο!
Ποδόσφαιρο
| 2013-02-03 20:36:00

Το είπε στον σκύλο, το έκανε στον Θρύλο!

Το είπε στον σκύλο, το έκανε στον Θρύλο!

Ο Ελίνι Δημούτσος στην συνέντευξη του στον sportdog πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μίλησε για διπλό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σήμερα στο γήπεδο ως MVP, απέδειξε ότι το εννοούσε!

Ο Ατρόμητος πέτυχε την έκπληξη της χρονιάς στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς με εκπληκτική εμφάνιση νίκησε 3-2 τον Ολυμπιακό και... έσπασε το αήττητο των Πειραιωτών. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ελίνι Δημούτσος, ο οποίος ήταν εξαιρετικός σε όλη την διάρκεια του ματς.

«Έκοβε» όλες τις επιθέσεις των «ερυθρολεύκων» στη μεσαία γραμμή και από την άλλη δημιουργούσε όλες τις φάσεις των Περιστεριωτών, ενώ στο 78' με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Μέγιερι και έγραψε το τελικό 2-3.

Όσοι είχαν διαβάσει όμως την συνέντευξή του στον sportdog το Σάββατο το πρωί, δεν εξεπλάγην. Ο Δημούτσος είχε πει στον σκύλο πως ο Ατρόμητος δεν... αστειεύεται και ότι πάει στο Φάληρο για τη νίκη.

«Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, είναι ο Ολυμπιακός, ο πρώτος της βαθμολογίας και η καλύτερη ομάδα μέχρι στιγμής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σίγουρα δύσκολο παιχνίδι, όπως για κάθε αντίπαλο που πάει στο «Καραϊσκάκη», εμείς όμως θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους τρεις πόντους και ένα καλό αποτέλεσμα», μας είπε χαρακτηριστικά και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε!

Στο ποδόσφαιρο η καλή ψυχολογία είναι το Α και το Ω και ο Δημούτσος το απέδειξε στην πράξη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags