Facebook Pixel Ο Μαρινάκης δεν πήγε, το μήνυμα έφτασε…
| 2011-03-12 18:38:00

Ο Μαρινάκης δεν πήγε, το μήνυμα έφτασε…

Ο Μαρινάκης δεν πήγε, το μήνυμα έφτασε…

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν βρέθηκε στου Ρέντη για να μιλήσει στους παίκτες ενόψει ΠΑΟΚ, ωστόσο αυτοί… κατάλαβαν μέσω των συνεργατών. Βαλβέρδε: «Πρωταθλητές από αύριο».

Παρά την έντονη φημολογία για επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, ο πρόεδρος των Πειραιωτών δεν έκανε την εμφάνισή του τελικά στου Ρέντη. Ωστόσο, οι συνεργάτες του φρόντισαν να φτάσει στους παίκτες η επιθυμία του, που δεν είναι άλλη από νίκη μέσα στην Τούμπα και κατάκτηση του τίτλου από το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνεργάτες του Μαρινάκη μετέφεραν στο ποδοσφαιρικό τμήμα τη φράση: «ο πρόεδρος σας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε στην Τούμπα».

Την ίδια ώρα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μίλησε για ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο σημείωσε πως θέλουν μόνο νίκη. «Έχουμε πέντε ευκαιρίες, πέντε παιχνίδια, για να είμαστε Πρωταθλητέςκαι αύριο είναι η πρώτη ευκαιρία μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αύριο. Εμείς δεν κοιτάζουμε τι κάνουν οι αντίπαλοί μας, Παναθηναϊκός, Π.Α.Ο.Κ., αλλά τι κάνουμε εμείς.

Ξέρουμε ότι ο αγώνας είναι σημαντικός και για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ένα επίσης σημαντικό ημιτελικό την Τετάρτη. Η θέλησή μας είναι να παίξουμε ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να τρέξουμε. Εμείς ξέρουμε ότι αν θέλουμε να κερδίσουμε εκεί θα πρέπει να τρέξουμε πολύ, ενώ και οι αντίπαλοί μας για να μας κερδίσουν θα πρέπει να κάνουν το ίδιο.

Γνωρίζουμε ότι το αυριανό θα είναι ένα παιχνίδι με συνεχόμενο ρυθμό άμυνα - επίθεση και σίγουρα αυτό θα είναι πολύ κουραστικό και θέλει τρέξιμο».

Και κατέληξε: «Πάνω απ' όλα είμαστε δύο καλές ομάδες που και οι δύο θέλουν τη νίκη».

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρ. Μπράβο συνέχισε το Σάββατο το έντονο πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί στο γήπεδο. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Γ. Παπαδόπουλος, Τζιμπούρ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μέγερι, Ν. Παπαδόπουλος, Μιραλάς, Ριέρα, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, θα προπονηθούν την Κυριακή στις 10:30.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags