Facebook Pixel Η Άρσεναλ τις εντυπώσεις, η Γιουνάιτεντ την πρόκριση! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-03-12 22:16:00

Η Άρσεναλ τις εντυπώσεις, η Γιουνάιτεντ την πρόκριση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Άρσεναλ τις εντυπώσεις, η Γιουνάιτεντ την πρόκριση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε στο «Ολντ Τράφορντ» της Άρσεναλ με 2-0. Οι «κανονιέρηδες» είχαν κατοχή και ευκαιρίες, όμως οι «κόκκινοι διάβολοι»… απάντησαν με Φαν ντερ Σαρ και γκολ.
 

Η Άρσεναλ ξεκίνησε καλύτερα στο ματς και για περίπου 25 λεπτά πίεζε πάρα πολύ και είχε περιορίσει την Γιουνάιτεντ στο μισό γήπεδο. Ωστόσο, στο 28’ οι «μπέμπηδες» άνοιξαν το σκορ. Ύστερα από μπαλιά του Ρούνεϊ, ο Ερνάντες έπιασε την κεφαλιά από κοντά, ο Αλμούνια έδιωξε προσωρινά, ωστόσο ο Φάμπιο που ακολούθησε την φάση με προβολή έκανε το 1-0. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ προσπάθησε στα επόμενα λεπτά να «απαντήσει», έχασε κάποιες ευκαιρίες με τον Φαν Πέρσι, όμως γκολ δεν έβαλε.

Παρόμοιο ήταν το σκηνικό και στην επανάληψη, όπου η Άρσεναλ έχασε μία απίστευτη ευκαιρία στο 47’ Ο Κοσιελνί από πλάγια θέση δοκίμασε να σουτάρει η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και ο Φαν ντερ Σάαρ απέκρουσε ενστικτωδώς, στην επαναφορά ο Γάλλος σούταρε ξανά από πολύ κοντά, όμως ο Ολλανδός πορτιέρο έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Τελικά, στο αμέσως επόμενο λεπτό η Γιουνάιτεντ… τελείωσε το ματς. Ο Ερνάνες μπήκε στην περιοχή, η μπάλα κόντραρε και πήρε ύψος και ο Ρούνεϊ από δύσκολη θέση με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στην συνέχεια οι «κανονιέρηδες» είχαν την κατοχή, έχασαν ξανά κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπόρεσαν καν να μειώσουν. Βέβαια, ευκαιρίες είχε και η Μάντσεστερ στα τελευταία λεπτά, καθώς η Άρσεναλ είχε βγει μπροστά και υπήρχαν αρκετά κενά στην άμυνα.

Οι συνθέσεις:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Σερ Άλεξ Φέργκιουσον): Φαν Ντερ Σαρ, Μπράουν, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Εβρά (81' Σκόουλς), Ράφαελ (64΄ Γκιγκς), Γκίμπσον, Οσέι, Φάμπιο (46΄ Βαλέντσια), Ρούνεϊ, Ερνάντες

ΑΡΣΕΝΑΛ (Αρσέν Βενγκέρ): Αλμούνια, Σανιά, Κονσιελνί, Τζουρού, Γκιμπς, Ντενίλσον (59΄ Σαμάκ), Ντιαμπί (72΄ Ράμσεϊ), Γουίλσιρ, Αρσάβιν (72΄ Ροζίτσκι), Φαν Πέρσι, Νασρί
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags