Facebook Pixel «Καλύτερος και από τον «κανονικό» Σισέ»
| 2011-03-12 22:53:00

«Καλύτερος και από τον «κανονικό» Σισέ»

«Καλύτερος και από τον «κανονικό» Σισέ»

Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για την αφύπνιση του Τζιμπρίλ Σισέ και για τη μη χρησιμοποίηση του Σωτήρη Νίνη.

Η «είδηση» από το σημερινό ματς δεν ήταν η ευστοχία του Αντώνη Πετρόπουλου, στο λειτουργικό όπως αποδείχθηκε 4-4-2 του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Η είδηση ήταν η «αφύπνιση» του Τζιμπρίλ Σισέ, δημιουργού και των τριών γκολ του Παναθηναϊκού (δύο ασίστ στον Πετρόπουλο με ατομικές προσπάθειες και σέντρες, ένα δυνατό σουτ το οποίο αποκρούει ασταθώς ο Ελευθερόπουλος «σερβίροντας» τη μπάλα στον Χριστοδουλόπουλο για το τελικό 3-1).

Πέρασαν δύο εβδομάδες από τη «σφαγή» του Γ. Καραϊσκάκης για να παρουσιαστεί στο γήπεδο ο «κανονικός» Σισέ που δεν είδαμε ούτε στο 1-1 με τον Ατρόμητο, ούτε στην ήττα του Τριφυλλιού από τη Λάρισα. Και μάλιστα, καλύτερος και από... «κανονικός»! Οχι μόνο διότι αποδέχθηκε χωρίς γκρίνιες την... έξοδό του από τη μεγάλη περιοχή (όπου αγωνιζόταν ο Πετρόπουλος) και την κίνηση κυρίως από τις δύο πτέρυγες και ως «ελεύθερος» πίσω από τον «Πετρο-γκολ», αλλά και διότι ήταν ενεργητικός και στα 90 λεπτά: έτρεχε χωρίς τη μπάλα, μόχθησε, σούταρε, σέρβιρε, έχασε 1-2 ευκαιρίες, ήταν ομαδικός και ηγετικός.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στα πρώτα 25 λεπτά (μαχητικός, δημιουργικός, αφεντικό μέσα στο ματς), η ανάκαμψη του Ηρακλή χάρη στις προσπάθειες κυρίως του Επαλέ και του Μάρα, τα αμυντικά σφάλματα των Πρασίνων που κόστισαν τελικά μόνο ένα γκολ και το γεγονός ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα (σπάνιο!) δεν χρησιμοποίησε τον Σωτήρη Νίνη ούτε μισό λεπτό (κάθισε στον πάγκο). Την προηγούμενη αγωνιστική, στη Λάρισα, τον είχε αντικαταστήσει πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (αδίκως) και ο «μικρός» είχε γράψει στο Twitter «worst day than ever» («η χειρότερη μέρα»)...

Πηγή: exedrasports.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags