Facebook Pixel «Παίρνω ευκαιρίες, πρέπει να ανταπεξέλθω»
| 2011-03-12 23:31:00

«Παίρνω ευκαιρίες, πρέπει να ανταπεξέλθω»

«Παίρνω ευκαιρίες, πρέπει να ανταπεξέλθω»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τα δύο γκολ που πέτυχε στη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ηρακλή με 3-1 εμφανίστηκε ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος όμως τόνισε πως πρέπει να συνεχίσει ανάλογα…

«Μετά από τρία άτυχα αποτελέσματα πήραμε αυτή τη νίκη που θα μας βοηθήσει για να πάρουμε τα πάνω μας και στα επόμενα να πάρουμε τη διάφορα για τα play offs. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, όλοι μας στην ομάδα. θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε μια διαφορά ασφαλείας για τη δεύτερη θέση ώστε να μπούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ»,ανέφερε αρχικά ο επιθετικός του «τριφυλλιού».

Για το νέο σύστημα του Φερέιρα τόνισε: «Είναι θέμα του προπονητή. Ο νέος προπονητής μου δίνει πιο πολλές ευκαιρίες και θέλω ανταπεξέλθω και να είμαι πιο έτοιμος».

Όσο για την βοήθεια του Τζιμπρίλ Σισέ, ο «Πετρογκολ» σχολίασε: «Το έχω ξαναπεί ο Τζιμπριλ είναι ένας από τους κορυφαίους σέντερ φορ και οι πράξεις του το έχουν δείξει.»

Τέλος, ο επιθετικός του «τριφυλλιού» δήλωσε: «Αυτές τις εμφανίσεις τις χρειαζόμαστε γιατί μας ανεβάζουν το ηθικό και στη συνέχεια θα παίξουμε καλύτερα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags