Facebook Pixel "Ο Κάκος έκανε τη δουλειά του"!
| 2013-02-10 10:26:00

"Ο Κάκος έκανε τη δουλειά του"!

"Ο Κάκος έκανε τη δουλειά του"!

Ο Αγκάνθο μιλάει για πρώτη φορά για την πολυσυζητημένη αποβολή του στο ματς με την ΑΕΚ. Τι λέει για την ανανέωση του συμβολαίου του και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αγκάνθο στην εφημερίδα "Real":

Για το γεγονός πως έπαιξε τραυματίας στο ματς με τον Πανιώνιο: "Καθένας θα πρέπει να τα δίνει όλα για την ομάδα. Ήξερα ότι δεν βρισκόμουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μίλησα με τον γιατρό και τον προπονητή και τους είπα ότι άξιζε τον κόπο να το ρισκάρω. Ευτυχώς στο τέλος όλα πήγαν καλά".

Σχετικά με το αν αγωνιά για το μέλλον του Άρη: "Είναι ξεκάθαρο ότι έχω αγωνία. Η βαθμολογική μας θέση, σε συνδυασμό με την απειρία που έχει το φετινό μας ρόστερ, δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Ωστόσο πιστεύω στους συμπαίκτες μου και στην ομάδα μας και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε".

Για την απόφασή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του: "Εξ αρχής ήθελα να μείνω στον Άρη. Ο κόσμος με υποδέχθηκε με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Διασκεδάζω το ποδόσφαιρο εδώ και αυτό με έκανε να θέλω να ανανεώσω. Υπήρχαν κι άλλες προτάσεις από την Ελλάδα, ήταν όμως ξεκάθαρο ότι πρώτα θα μιλούσαν με τον Άρη. Για μένα το πρωτεύον δεν είναι το χρηματικό".

Αναφορικά με τον χαμό του Άγγελου Τσιπούρα: "Ήταν δυνατό χτύπημα για όλους. Είναι κάποιες στιγμές που η ζωή σου διδάσκει με σκληρό τρόπο πως πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος".

Για την αποβολή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ: "Ο Κάκος ήθελε να κάνει τη δουλειά του. Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι ήταν άδικο να αποβληθώ, γιατί δεν σκέφτηκα αν η φανέλα έπρεπε να είναι δέκα εκατοστά πιο πάνω ή πιο κάτω. Καμιά φορά πρέπει να προσαρμόζεσαι στο πνεύμα του νόμου".

Για το αν θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στον Άρη: "Σίγουρα θα το ήθελα. Όμως στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς. Αυτό που θα επιδιώξω για όσο μείνω, είναι να φέρω την ομάδα εκεί που της αρμόζει".

Όσο για τους οπαδούς των "κιτρίνων": "Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ομάδας για τον τρόπο που με έχουν δεχθεί. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τους επιστρέψω αυτή την αγάπη. Όταν είχα γενέθλια, ένας ηλικιωμένος οπαδός μου έφερε ένα συμβολικό δώρο, έναν ταύρο που είχε αγοράσει στη Μαδρίτη και μου ευχήθηκε να είμαι γερός σαν ταύρος. Ήταν μία κίνηση που πραγματικά με συγκίνησε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags