Facebook Pixel Του έδειξε τον δρόμο!
| 2011-03-13 00:48:00

Του έδειξε τον δρόμο!

Του έδειξε τον δρόμο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον πιο αδικημένο φετινό παίκτη του Παναθηναϊκού και το ματς με τον Ηρακλή.

Το παιχνίδι με τον Ηρακλή επανέφερε στο προσκήνιο τον – για μένα – πιο αδικημένο σε συμμετοχές παίκτη του Παναθηναϊκού. Το καταλαβαίνω το ξέρει και ο ίδιος ότι με τον Σισέ στην κορυφή της επίθεσης και με το 4-3-3 δεν χωράει στην ενδεκάδα. Στο χθεσινό 4-4-2, που επέλεξε ο Φερέιρα, όμως, αποδείχθηκε ότι μια χαρά όχι μόνο χωράει ο Πετρόπουλος, αλλά σκοράρει και δίνει και τρίποντα. Και το κυριότερο. Συνδυάστηκε με τον Σισέ λές και παίζουν μαζί χρόνια. Και όμως ο Πετρόπουλος με τα δύο γκολ τα χθεσινά έφθασε τα τέσσερα συνολικά σε μόλις 360 λεπτά συμμετοχής. Δηλαδή ένα γκολ ανά 90 λεπτά.

Καταλαβαίνει κανείς, ότι δίκαια αναρωτιόμαστε τώρα αν θα ήταν λίγο διαφορετική η βαθμολογία στην περίπτωση, που έπαιρνε ευκαιρίες από τους προπονητές του σε ματς, που χάθηκαν βαθμοί, όπως με Λάρισα(εντός, εκτός), Αστέρα στην Τρίπολη και Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ. Για να μην θυμηθώ και το πρώτο ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ, που μπήκε στις καθυστερήσεις(;), αν και η ομάδα του έχανε με 2-0. Με λίγα λόγια ο Πετρόπουλος έδειξε χθες γιατί τον φωνάζουν «Πετρογκόλ». Δεν είναι φανταιζί παίκτης , είναι όμως ψυχρός εκτελεστής. Μία ευκαιρία να βρει στην περιοχή θα το κάνει το γκολ είτε με το πόδι, είτε με το κεφάλι. Φυσικά όλα αυτά έγιναν χθες, διότι είχε δίπλα του έναν κεφάτο Σισέ.

Ο Γάλλος επιθετικός είπε στις δύο φάσεις με εξαιρετικές προσπάθειες «πάρε-βάλε» στον Πετρόπουλο και ο Φερέιρα φαντάζομαι ότι πείστηκε πως από εδώ και πέρα μπορεί αυτό το 4-4-2 με Σισέ, Πετρόπουλο στην επίθεση να βοηθήσει την ομάδα να κάνει τις νίκες που πρέπει για να πάει να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς λιγκ.

Βέβαια και πάλι η ομάδα είχε νεκρό διάστημα από το 20 έως το 45 αλλά αυτή την φορά ήταν ουσιαστική και σοβαρή στο δεύτερο ημίχρονο και η είσοδος του Χριστοδουλόπουλου ανέβασε μία ταχύτητα την ομάδα και κλειδώθηκε η νίκη.

Πηγή: sday.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags