Facebook Pixel Βρε τι μας θύμισες... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-02-12 14:30:00

Βρε τι μας θύμισες... (ΒΙΝΤΕΟ)

Βρε τι μας θύμισες... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ - για διάφορους λόγους - μας έδειξε μόλις ψήγματα από το ταλέντο του. Ο sportdog, πάντως, θυμήθηκε τα καμώματα του νεαρού τότε Γκανέζου στην Παιανία!

Ο Μπόατενγκ είχε αποκτηθεί τον Γενάρη του 2001 από τον Παναθηναϊκό, ερχόμενος από την Καλαμάτα, ως σούπερ ταλέντο.

Πράγματι, ο πιτσιρικάς έκανε καλές εμφανίσεις στο πρώτο εξάμηνο της θητείας του, ενώ το καλοκαίρι του 2001 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων "έβγαλε μάτια" με την εθνική Γκάνας, οδηγώντας την ομάδα του στον τελικό.

Το μέλλον προδιαγραφόταν λαμπρό για τον Μπόατενγκ, αλλά δυστυχώς έβγαλε αρκετά "κουσούρια", με αποτέλεσμα τον Γενάρη του 2002 να δοθεί δανεικός στον ΟΦΗ και να μην ξαναγυρίσει ποτέ...

Το ...highlight της καριέρα του στον Παναθηναϊκό;

Τον Σεπτέμβρη του 2002 στον Παναθηναϊκό του Σάντος, που πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, τα αποδυτήρια ήταν άνω - κάτω. Σε μια προπόνηση λοιπόν, στις 27/9, ο Μπόατενγκ, όπως πάντα στον κόσμο του, σιγοτραγουδούσε ...ελληνικό σουξεδάκι της εποχής!

Ο Άγγελος Μπασινάς δυσαρεστήθηκε με το ...μεράκλωμα του νεαρού και πιάστηκαν στα χέρια!

Το επεισόδιο αυτό ήταν ακόμα μια ένδειξη πως ο Φερνάντο Σάντος είχε χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων και λίγο καιρό μετά, στις 16 Οκτωβρίου απολύθηκε...

Όπως και να ΄χει, ο Γκανέζος μετά από περιπλάνηση σε Ισραήλ και Σουηδία, το 2009 έκανε ένα καλό εξάμηνο στην Κολωνία και στη συνέχεια πήγε στη Χετάφε του Μίτσελ, αργότερα στην ουκρανική Ντνίπρο, όπου δεν ήταν και το καλύτερο παιδί, όπως φαίνεται στο βίντεο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags