Facebook Pixel Τώρα που βρήκαμε Παππά, ας το θάψουμε!
| 2011-03-13 18:28:00

Τώρα που βρήκαμε Παππά, ας το θάψουμε!

Τώρα που βρήκαμε Παππά, ας το θάψουμε!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει γιατρειά. Τόσα έγιναν αυτή την εβδομάδα, αλλά στην ΕΠΟ δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Να πώς τα κατάφεραν με τον Παππά, τον ...αγαπημένο του Σισέ!

Ωραία τα κατάφεραν πάλι στην ΕΠΟ. Όρισαν τον διαιτητή Παππά σε ένα από το πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς στη Νέα Σμύρνη, ανάμεσα στον Πανιώνιο και τη Λάρισα (3-3) κι αυτός τα έκανε ξανά σαλάτα!

Για όσους δεν θυμούνται ποιος είναι ο Παππάς, πρόκειται για τον διαιτητή της ρεβάνς ΑΕΚ Παναθηναϊκός για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (2-3). Είναι ο διαιτητής που είχε κρατήσει οκτώ λεπτά καθυστερήσεις μετά από ένα σωρό φαλτσοσφυρίγματα και είχε βγάλει τον Σισέ από τα ρούχα του. Γι’ αυτόν δήλωσε το περίφημο "νιώθω ότι με πήδηξαν!".

Σήμερα στη Νέα Σμύρνη κατάφερε να κάνει σοβαρά λάθη και στα δύο ημίχρονα, σε βάρος της μίας ή της άλλης ομάδας. Στο πρώτο μέρος ακύρωσε γκολ της Λάρισας δίνοντας τραβηγμένο επιθετικό φάουλ του Κούλιτς πάνω στον Κοντοέ (9’).

Επίσης, έδωσε με χαρακτηριστική ευκολία ένα πέναλτι στον Κοντοέ, ο οποίος έπεσε υπερβολικά από ανεπαίσθητο μαρκάρισμα του Ιγκλέσιας (22’).

Στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε το πέναλτι-φάντασμα του Μάχο στον Ιγκλέσιας, με το οποίο η Λάρισα μείωσε σε 3-2 (83’).

Και εκτός απ’ αυτά, στο δεύτερο ημίχρονο με τα σφυρίγματά του προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό όλων των παικτών και κυρίως αυτών της Λάρισας μετά το 2-1. "Προσπαθούσε να μας κρατήσει μακριά από την περιοχή τους, με τα ανύπαρκτα φάουλ που έδινε", έλεγαν μετά το ματς μέλη της αποστολής της ΑΕΛ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags