13/03/11 - 19:16

Τα «έχωσε» στη Λίγκα ο Δώνης

Με τη Σούπερ Λίγκα τα έβαλε ο Γιώργος Δώνης για τον λόγο πως ο Ατρόμητος έπαιξε Κυριακή και ο Βόλος Σάββατο, τονίζοντας ότι έτσι οι Βολιώτες θα έχουν μια μέρα παραπάνω ξεκούραση ενόψει της ρεβάνς για το Κύπελλο την Τετάρτη.

Τα «έχωσε» στη Λίγκα ο Δώνης
36.811views 0shares

«Θα ήθελα να πω κάτι και να αναφερθεί από τα Μέσα. Δεν γίνεται από τις τέσσερις ομάδες που διεκδικούν το Κύπελλο να μην υπάρχει ισοτιμία. Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε μία ημέρα παραπάνω να ξεκουραστεί και όλοι ξέρουν πόσο σημαντικό είναι αυτό στις ημέρες μας. Κάναμε αίτημα να αγωνιστούμε Σάββατο αλλά απορρίφθηκε. Την ώρα που άλλες ημέρες ένας αγώνας είχε οριστεί για τις τρεις το μεσημέρι και διεξήχθη τελικά απόγευμα, είναι απαράδεκτο να μην μπορούμε να αλλάξουμε μία ημέρα ενός αγώνα. Η διοργανώτρια αρχή είναι απαράδεκτη».

Σχετικά με το παιχνίδι τόνισε: «Είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός από την άποψη ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σε ένα πολύ σημαντικό λεπτό. Από την στιγμή που παλεύουμε για την παραμονή πλέον όλοι οι βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί. Τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και το θετικό είναι ότι έχουμε αρκετά παιχνίδια στο γήπεδό μας, όπου ελπίζουμε να πάρουμε τους βαθμούς που θα μας απομακρύνουν από τις τελευταίες θέσεις».
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ