13/03/11 - 20:16

«Ας κρατάμε μια πισινή για τη διαιτησία»

Ψύχραιμος παρουσιάστηκε ο Τάκης Λεμονής στις δηλώσεις του μετά το ματς με τη Λάρισα παρά τα λάθη του Παππά.

«Ας κρατάμε μια πισινή για τη διαιτησία»
46.753views 0shares

«Παρόλο που στο ημίχρονο τους είπα ότι αν θέλουμε να πάρουμε το ματς θα πρέπει να μην αλλάξουμε εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε δυστυχώς την κλασική αντίδραση της ελληνικής ομάδας που οι παίκτες επέλεξαν να καθίσουν πίσω και να κρατήσουμε το σκορ. Με προβλημάτισε αυτό αλλά όλη μας η προσπάθεια θα κριθεί συνολικά στο τέλος», είπε για το ματς ο τεχνικός του Πανιωνίου.

Στη συνέχεια, σχολίασε: «Δε θα πω κάτι για τη διαιτησία, θα δούμε αργότερα όλοι τις φάσεις. Δε θέλω να σχολιάσω. Ας κρατάμε μια «πισινή» όταν κάνουμε δηλώσεις για το ποιόν ευνοεί η διαιτησία ή όχι. Να είμαστε ψύχραιμοι εμείς οι προπονητές και να αφήνουμε τον κόσμο να κρίνει. Πάντως υπάρχουν αντιδράσεις στον αγωνιστικό χώρο που δεν είναι σωστό να μην τιμωρούνται. Καταλαβαίνω και το άγχος και την αγωνία, αλλά κάποια πράγματα δεν είναι σωστά, για όνομα του Θεού».

«Σήμερα δε θα τελείωνε τίποτα, το έχουμε ξεκαθαρίσει μέσα μας. Ήταν ευκαιρία να αναπνεύσουμε και τη σπαταλήσαμε δυστυχώς. Η είσοδος του Λάτκα είχε το σκοπό να περιορίσουμε την ποιότητα κάποιων παικτών του αντιπάλου στον αέρα, όμως δεν αντιδράσαμε σωστά».
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ