Facebook Pixel "Πεντακάθαρη νίκη, μπορούσαμε πιο εύκολα"
| 2013-02-18 00:49:00

"Πεντακάθαρη νίκη, μπορούσαμε πιο εύκολα"

"Πεντακάθαρη νίκη, μπορούσαμε πιο εύκολα"

Κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα είχε ο Γιάννης Μιχαλήτσος. Ο προπονητής του Αρη στις δηλώσεις του χαρακτήρισε δίκαιη την νίκη της ομάδας του, σημείωσε πως αυτή θα δώσει μια απαραίτητη ψυχολογική ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ενώ εξέφρασε και τα παράπονα του για τα όσα άκουσε αυτός και την προηγούμενη βδομάδα...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αποτέλεσμα: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πετύχαμε μια δίκαιη και πεντακάθαρη νίκη. Είχαμε φάσεις που μπορούσαμε να σκοράρουμε πιο εύκολα, όμως δικαιούμασταν την νίκη και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που τα καταφέραμε».

Για τη βελτίωση της ομάδας: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Με τον Πλατανιά κάναμε πολλά λάθη και μας στοίχισε πάρα πολύ η αποβολή του Γιαννιώτα. Αν παίζαμε έντεκα με έντεκα θα είχαμε πάρει την ισοπαλία. Μπορεί να μην πιστεύετε αυτό που λέω, αλλά ο Ελληνας ποδοσφαιριστής επηρεάζεται πάρα πολύ από μία αποβολή και αυτό είχε αντίκτυπο στην ομάδα μας».

Για την αλλαγή του Ηρακλή: «Η ροή του αγώνα αλλάζει πολλές μας σκέψεις.Κάναμε την αλλαγή του Ηρακλή για να κερδίσουμε χρόνο, καθώς μπορούσε να δώσει λύσεις σε περίπτωση που χρειαζόταν»

Για την κριτική που δέχτηκε μέσα στη βδομάδα: «Δεν έχω κανέναν πρόβλημα από κανένα και συγχωρώ τον οποιοδήποτε που έγραψε κάτι εναντίον μου. Ακούσαμε πολλά, αλλά θα μιλήσω με τη διοίκηση και με τους παίκτες και θα δω τι θα κάνω στη συνέχεια. Στον ΑΡΗ την έχω πληρώσει πολλές φορές χωρίς να φταίω. Πάντα ήμουν το εύκολο θύμα. Εφερα λεφτά στην ομάδα με παίκτες που διάλεξα και πουλήθηκαν. Δεν έκλεψα όπως κάποιοι άλλοι. Είναι άδικο να χρεώνονται λάθη του παρελθόντος σε εμένα. Δεν έχω όμως παράπονο από τα παιδιά που νοιάζονται και πονούν την ομάδα».

Για την αντιμετώπιση προς τους παίκτες του: «Αν τους λες ότι δεν είναι καλοί πως θα τους πείσεις ότι μπορούν να νικήσουν; Οποιος δεν πιστεύει σε αυτή την ομάδα καλύτερα να φύγει».

Για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί: «Κάθε παιχνίδι ο Άρης θα πρέπει να παίζει για την νίκη. Κανένα παιχνιδι δεν είναι εύκολο, ούτε δύσκολο. Πρέπει να παλεύουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για την καλή απόδοση του Ψυχογιού: «Δε θέλω να κατηγορήσω κανένα πρώην προπονητή. Μερικοί παίκτες ήταν να φύγουν, όμως ευτυχώς έμειναν. Δεν κατηγορώ τους προκατόχους μου, γιατί είχαν το σκεπτικό τους».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags