Facebook Pixel «Να σηκώσουμε το Κύπελλο γιατί το αξίζουμε»
| 2011-03-13 22:48:00

«Να σηκώσουμε το Κύπελλο γιατί το αξίζουμε»

«Να σηκώσουμε το Κύπελλο γιατί το αξίζουμε»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δήλωσε ικανοποιημένος για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό και ζήτησε ανάλογη εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ την Τετάρτη, ώστε να περάσουν στον τελικό του Κυπέλλου και να το… σηκώσουν.
 

Αναλυτικά:

Για τον Ολυμπιακό: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και στα 20 τελευταία λεπτά βάλαμε το γκολ και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το πρώτο ημίχρονο και το 1-1: «Δεν ανησύχησα που δεν νικάγαμε στο πρώτο ημίχρονο, ήξερα τις δυνατότητες των συμπαικτών μου και για αυτό τελικά τα καταφέραμε».

Για το ματς με την ΑΕΚ:«Ήταν σήμερα ένα δύσκολο τεστ και το ίδιο θα γίνει και την Τετάρτη, απέναντι σε μία επίσης καλή ομάδα. Παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας και για αυτό θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό. Χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και με την ΑΕΚ».

Για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό: «Τα τριάντα λεπτά που έπαιξα με βοήθησαν πολύ. Θα συνεχίσω να προπονούμε σκληρά για να είμαι έτοιμος την Τετάρτη».

Για το πόσο θέλουν την πρόκριση: «Όπως και οι φίλαθλοι, άλλο τόσο θέλουμε και εμείς να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου και να το σηκώσουμε. Και οι φίλαθλοι το θέλουν πάρα πολύ, αλλά εμείς περισσότερο. Έχουμε δουλέψει πολύ και το θέλουμε περισσότερο γιατί το αξίζουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags