13/03/11 - 23:08

Κούγιας κατά Μποροβήλου και Αστέρα Τρίπολης!

Μετωπική επίθεση εναντίον του Γιώργου Μποροβήλου και του Αστέρα Τρίπολης εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας μετά τη νίκη της Παναχαϊκής επί της Κορίνθου, χαρακτηρίζοντας την ομάδα της Αρκαδίας ως μία "από τις πιο βρώμικες του ελληνικού πρωταθλήματος"…

Κούγιας κατά Μποροβήλου και Αστέρα Τρίπολης!
31.207views 0shares

Αναλυτικά:

Αστέρας Τρίπολης έφτασε με συνοπτικές διαδικασίες χύνοντας το αίμα πολλών ομάδων. Οι αδερφοί Μποροβήλοι ήταν οι πραγματικοί οργανωτές αυτού του σχεδίου. Ο ένας σαν διαιτητής και αργότερα σαν μέλος της ΚΕΔ, ο άλλος που δεν ξέρω τί δουλειά κάνει ήταν ο γενικός διευθυντής. Όταν ο Μποροβήλος όριζε διαιτητές, ο άλλος είπαν ότι παραιτήθηκε.

Η ομάδα αυτή, που είναι από τις πιο βρώμικες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, να ξέρετε ότι σε λίγο θα βρεθεί εκεί που πρέπει. Του χρόνου θα παίζουμε μαζί και μετά εκεί που ανήκει.

Απ' ότι πληροφορήθηκα, ο αδερφός του Μποροβήλου, που δεν ξέρω τί μηχανή ανακάλυψε και με ποιό τρόπο, έχει 13 εκατομμύρια στην τράπεζα. Και εμείς που είμαστε 35 χρόνια στο τοπ της δικηγορίας δεν είχαμε ποτέ 13 εκατομμύρια. Το μόνο που έχουμε είναι η Παναχαΐκή μας.

Αυτά τελειώνουν όμως αφού θα περάσουν όλοι την πόρτα του εισαγγελέα και μετά του τακτικού ανακριτή», είπε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής…
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ