Facebook Pixel Ποιος Σισέ; Ο Χαριστέας!
| 2013-02-20 08:55:00

Ποιος Σισέ; Ο Χαριστέας!

Ποιος Σισέ; Ο Χαριστέας!

Μπορεί στην Ελλάδα να υποτιμήσαμε αρκετά τον Άγγελο Χαριστέα, ωστόσο αποδείχθηκε πως στο εξωτερικό δεν έχουν ξεχάσει το 2004. "Σκόνη" τον έκανε τον Τζιμπρίλ στην υποδοχή…

Μπορεί ο Τζιμπρίλ Σισέ να είναι για εμάς πιο …καυτό όνομα από τον Άγγελο Χαριστέα, ωστόσο στον αραβικό κόσμο δεν πιάνει μία μπροστά του.
Και δεν το λέμε εμείς αυτό, απλά αποδείχθηκε μόλις πάτησε το πόδι του ο διεθνής άσος στη Σαουδική Αραβία για να υπογράψει συμβόλαιο 4 μηνών έναντι 500.000 ευρώ με την Αλ Νασρ!

Χαμός έγινε από φιλάθλους της ομάδας και δημοσιογράφους. Αντίθετα, ούτε ασχολήθηκε κανείς πριν περίπου ένα μήνα με την άφιξη του Σισέ στο γειτονικό Κατάρ. Μόνος του ήταν ο Γάλλος άσος στο αεροδρόμιο και στην παρουσίασή του δεν πήγε και το …CNN!

Η αγάπη πάντως για τον "Χάρι" δεν έχει να κάνει τόσο πολύ με την ποδοσφαιρική του αξία, αφού και εκεί από προχθές γράφονται δεκάδες αρνητικά σχόλια για αυτόν στον Τύπο και στα social media. Οι Άραβες φαίνεται πως δεν έχουν ξεχάσει ακόμα το Euro 2004 και τα γκολ με κεφαλιά του Έλληνα άσου, αν και είχαν χάσει τα ίχνη του τελευταία.

Τώρα αν απογοητευτούν μέσα στο γήπεδο είναι άλλο θέμα. Τις εντυπώσεις έξω από αυτό τις κέρδισε. Μην τα θέλουν και όλα δικά τους…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags