13/03/11 - 23:36

«Δείξαμε τι ομάδα ακριβώς είμαστε»

Η ατάκα αυτή του Μάκη Χάβου ξεχώρισε από όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

 «Δείξαμε τι ομάδα ακριβώς είμαστε»
45.222views 0shares

Αναλυτικά:

"Αν δεν κάνω λάθος το σημερινό παιχνίδι είναι το 10ο που δίνουμε κάθε τρεις ημέρες. Τα παιδιά σήμερα έδωσαν και την ψυχή τους για τη νίκη. Τώρα πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στον αγώνα της Τετάρτης. Εκεί, είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση», είπε αρχικά.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα στο πρώτο και δεύτερο ημίχρονο: "Ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε ευκαιρίες και πολύ καλό ρυθμό στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά, αλλά μετά ο Ολυμπιακός βγήκε μπροστά και έκανε ευκαιρίες. Ισοφαρίσαμε στο τέλος του ημιχρόνου. Πιστεύω ότι οι οδηγίες που δώσαμε στα παιδιά και το πάθος στο δεύτερο μέρος μας έδωσαν νίκη."

Για το αν δυσκολεύει την ομάδα του η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου της Τούμπας: "Το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αυτή είναι η αλήθεια και μας δυσκολεύει αρκετά κατά τη διάρκεια των αγώνων. Πιστεύω ότι η κατάσταση θα αλλάξει και θα είναι καλύτερη στα επόμενα παιχνίδια."

Για το αν βοηθάει την ομάδα του εν όψει ΑΕΚ ο τρόπος που κέρδισε τον Ολυμπιακό: Δείξαμε τι ομάδα ακριβώς είμαστε. Θα μας βοηθήσει πολύ αυτή η νίκη."

Για την απόδοση του Κουτσιανικούλη: "Πιστεύω ότι κερδίσαμε ένα παίκτη. Ήταν πολύ εύκολο για εμένα να του έδινα πιο νωρίς ευκαιρίες. Προσπάθησε, μιλήσαμε, και τώρα δείχνει την πραγματική του εικόνα. Θα είναι πολύ καλύτερος στη συνέχεια. Το πιστεύω αυτό."

Για την εκτέλεση του πέναλτι: "Ο Βιτόλο με τον Σαλπιγγίδη είναι οι παίκτες που χτυπάνε τα πέναλτι. Εκτελεί πολλά στην προπόνηση και το απέδειξε με το θάρρος που έδειξε κατά την εκτέλεση. Το γκολ αυτό θα τον βοηθήσει πολύ να επανακάμψει και να γίνει καλύτερος."

Για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό: "Είναι στενάχωρο. Από την εποχή που έπαιζε ποδόσφαιρο τα ίδια συζητάμε. Έγινα προπονητής και τίποτα δεν άλλαξε."

Για το ότι είχε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στη διάθεσή του: "Είμαι χαρούμενος για αυτό. Αν λείπουν κάποιοι συγκεκριμένοι παίκτες από την ομάδα. Υπάρχει πρόβλημα."

Για το ότι ξεκούρασε κάποιους παίκτες: "Αυτό προσπαθώ να κάνω πάντα. Δε θέλω να αλλαχθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της ομάδας. Παιχνίδι με παιχνίδι αλλάζω δύο με τρεις παίκτες."

Για τη φάση του πέναλτι του ΠΑΟΚ: "Ήμουν μακριά από τη φάση. Ας ανατρέξει όποιος θέλει στη λίστα με τα κερδισμένα πέναλτι και θα δει ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο τελευταίος στη λίστα."


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ