Facebook Pixel «Αν δινόταν αυτό το πέναλτι στον Ολυμπιακό…»
| 2011-03-14 00:01:00

«Αν δινόταν αυτό το πέναλτι στον Ολυμπιακό…»

«Αν δινόταν αυτό το πέναλτι στον Ολυμπιακό…»

Δηκτικός ήταν ο Γιάννης Μώραλης σχολιάζοντας το πέναλτι που κέρδισε ο Βιεϊρίνια στην Τούμπα…

«Ο ΠΑΟΚ κατάφερε και πήρε τη νίκη χάρη σ' ένα πέναλτι το οποίο αν δινόταν στον Ολυμπιακό θα το σχολίαζαν όλοι», ενώ προηγουμένως είπε για το ματς: «Επρεπε να κερδίζουμε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο και τελικά δεχθήκαμε γκολ από παιδαριώδες λάθος", είπε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά:

«Εάν δινόταν σε εμάς ένα τέτοιο πέναλτι, εκτιμώ ότι θα ακολουθούσε μια σειρά εκπομπών, συζητήσεων και διαφόρων άλλων πραγμάτων. Μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει καλλιεργηθεί μια ατμόσφαιρα στην οποία οι διαιτητές δεν μπορούν να σφυρίζουν αυτό που βλέπουν.

Ήρθαμε στην Τούμπα για να κερδίσουμε και να πάρουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Κάναμε μία αρκετά καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μέρος έπεσε η απόδοσή μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει την νίκη από το πρώτο ημίχρονο, αλλά από σωρεία λαθών ήρθε το 1-1. Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε την πρωτοβουλία στο κέντρο, ενώ δόθηκε και το πέναλτι, που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Το πρωτάθλημα το κατακτά ο Ολυμπιακός γιατί είναι η καλύτερη ομάδα και εκτιμώ ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα στη συνέχεια και θα πετύχουμε τέσσερις νίκες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια, που απομένουν μέχρι τη λήξη πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags