Facebook Pixel Ο Χάβος αισθάνεται πιο άνετα απόψε…
| 2011-03-14 00:12:00

Ο Χάβος αισθάνεται πιο άνετα απόψε…

Ο Χάβος αισθάνεται πιο άνετα απόψε…

Ο Χάβος άκουσε τα σχολιανά του μετά την τεσσάρα από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Η ομάδα είχε αρκετό καιρό να κερδίσει, με συνέπεια να πέσει άγρια κριτική για τον προπονητή και ο πάγκος να αρχίσει να τρέμει. Ειδικά από την στιγμή που ακολουθούσε πολύ δύσκολο πρόγραμμα με παιχνίδια – φωτιά για τα πλέι οφ και το κύπελλο.

Ο ΠΑΟΚ, όμως, κατάφερε να σηκώσει κεφάλι αμέσως. Κέρδισε τον Εργοτέλη, έστω και δύσκολα, ενώ απόψε επικράτησε και του πρωταθλητή Ολυμπιακού. Μικρό πράγμα είναι αυτό; Δεν είναι μικρό, αλλά ο Γολγοθάς δεν έχει τελειώσει ακόμα, αφού απομένει ο αγώνας ζωής ή θανάτου, τρόπος του λέγειν, για το κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ. Υστερα η κατάσταση ομαλοποιείται κάπως μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου, αφού πλέον ο ΠΑΟΚ νιώθει πιο σίγουρος για την συμμετοχή του στα πλέι οφ.

Ο Χάβος, πάντως, σίγουρα αισθάνεται πιο άνετα από απόψε. Τα προβλήματα στην ομάδα είναι πολλά, υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες, οι βασικοί παίκτες είναι ξεθεωμένοι από τα συνεχή παιχνίδια, ενώ υπάρχει και ο βραχνάς των τραυματισμών.

Παρά ταύτα ο ΠΑΟΚ έδειξε να συνέρχεται με τον Εργοτέλη και σήμερα στο β’ μέρος κατάφερε να ανεβάσει στροφές, αφού αποδείχθηκε έξυπνη η επιλογή – ρίσκο να μείνουν στον πάγκο Βιερίνια και Σαλπιγγίδης. Με δεδομένο ότι δεν θα άντεχαν να βγάλουν 90λεπτο προτιμήθηκε να βοηθήσουν στην επανάληψη, για να τους μείνουν και δυνάμεις μέχρι την ρεβάνς με την ΑΕΚ, και βγήκε αυτό στον Χάβο.

Αν τα καταφέρει και στο κύπελλο, τότε είναι καβάλα στ’ άλογο. Αν όχι, τότε θα ξαναρχίσει, λογικά, η μουρμούρα. Την Τετάρτη, λοιπόν, κρίνονται όλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags