Facebook Pixel «Ο Ολυμπιακός θα έχει και τον 12ο παίκτη»
Ποδόσφαιρο
| 2013-02-20 20:06:00

«Ο Ολυμπιακός θα έχει και τον 12ο παίκτη»

«Ο Ολυμπιακός θα έχει και τον 12ο παίκτη»

Στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η Λεβάντε στο «Γ. Καραϊσκάκης» αναφέρθηκε ο Νίκος Καράμπελας, ο οποίος πάντως θα έχει τη... δική του εξέδρα στο γήπεδο!

Ο Καράμπελας ερωτάται για τον κόσμο του Ολυμπιακού. "Καλησπέρα και από εμένα. Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα πιστεύω πως ο κόσμος του Ολυμπιακού θα στηρίξει όσο ποτέ άλλοτε την ομάδα. Ξέρουν πως έχουν σκληρό αγώνα για την ανατροπή του 3-0. Σίγουρα θα τους βοηθήσουν. Θα τους δώσουν μία παραπάνω ώθηση και θα είναι ο 12ος παίκτης", απαντά ο Καράμπελας διαφωνώντας με την αίσθηση πως οι οπαδοί των Πειραιωτών θα στηρίξουν ενδεχομένως λιγότερο θερμά την ομάδα τους.

Και συνέχισε: "Σειρά μου τώρα. Καταρχήν θέλω να πω ότι είμαστε ευτυχισμένοι που είμαστε εδώ. Ξέρουμε πως μας απομένουν 90 λεπτά όπου θα υποφέρουμε όπως είπε ο κόουτς για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Όσο για το ότι ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην Ελλάδα και εμείς στην Ισπανία όντως υπάρχει διαφορά. Το ισπανικό είναι πιο έντονο, πιο δυνατό και με πιο καλό ρυθμό από το ελληνικό. Είναι πιο ανταγωνιστικό. Μην ξεχνάτε πως μία διοργάνωση όπως το Γιουρόπα δεν αποτελεί μικρό κίνητρο για μία ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός και όπως και εμείς. Είμαι σίγουρος πως οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι 100% έτοιμοι και θα δώσουν τα πάντα για να περάσουν στην επόμενη φάση. Δεν χρειάζεται να παίζουν σε ένα άλλο πρωτάθλημα για να έχουν το κίνητρο".

 

Για το εάν έχει αρκετές προσκλήσεις για τους δικούς του και την εκτίμησή του το κατά πόσον θα παίξει: "Το καλό είναι για μένα ότι δεν είμαστε πολλοί Έλληνες στην ομάδα. Οπότε κάποιοι από τους συμπαίκτες μου πιστεύω ότι θα μου δώσουν τις προσκλήσεις που μου αναλογούν. Είναι και η οικογένειά μου και πολλοί φίλοι που θέλουν να δουν το ματς. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας παίκτης, Έλληνας ή από όπου αλλού στην γη που δεν θα ήθελε να μετέχει σε ένα τέτοιο ματς. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του προπονητή το εάν θα παίξω. Εδώ είναι. Μπορείτε να τον ρωτήσετε". "Μην με πιέζεις παραπάνω Νίκο", σχολίασε ο Μαρτίνεθ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags