Facebook Pixel «Να μην επαναληφθεί η εμφάνιση της Ισπανίας»
Ποδόσφαιρο
| 2013-02-20 21:00:00

«Να μην επαναληφθεί η εμφάνιση της Ισπανίας»

«Να μην επαναληφθεί η εμφάνιση της Ισπανίας»

Βέβαιος πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί τελείως διαφορετικός την Πέμπτη κόντρα στην Λεβάντε σε σχέση με το πρώτο ματς εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος... αποθέωσε την εξέδρα.

«Θα πρέπει να κάνουμε το αντίθετο από αυτό που κάναμε στο πρώτο ματς. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα ίδια λάθη. Ξέραμε τα πλεονεκτήματα της Λεβάντε, αλλά δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί», δήλωσε ο Χιλιανός αμυντικός και συνέχισε: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι για μας να αρχίζουμε το παιχνίδι με αυτό το άσχημο αποτέλεσμα. Όμως είμαστε σε έναν μεγάλο σύλλογο και έχουμε τη θέληση και την υποχρέωση να παλέψουμε για να ανατρέψουμε το σκορ.

Πιστεύουμε πως το παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό. Το ξέραμε και στο πρώτο παιχνίδι τι έπρεπε να κάνουμε, αλλά κάναμε όλοι λάθος. Θα πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι ατομικά και σε σύνολο και ελπίζουμε να είναι η δική μας βραδιά. Θα προσπαθήσουμε να μη δεχτούμε γκολ και με τη στήριξη του κόσμου μας να σκοράρουμε».


Και συνέχισε για τους φιλάθλους: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για τη συνεχή στήριξη. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα χρέος απέναντί τους και η ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο για να αλλάξει αυτή την κατάσταση».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags