Facebook Pixel Γιατί άφησαν απ' έξω τις ματσάρες;
| 2011-03-14 13:31:00

Γιατί άφησαν απ' έξω τις ματσάρες;

Γιατί άφησαν απ' έξω τις ματσάρες;

Καλά, θα μας τρελάνει το ΕΣΚΑΝ; Ανακοίνωσε σήμερα σε ποια ματς έκανε ελέγχους αντιντόπινγκ την αγωνιστική που μας πέρασε. Και δείτε τα τρία παιχνίδια που κληρώθηκαν για τεστ. ΑΕΚ – Καβάλα, Εργοτέλης – Ατρόμητος και Πανσερραϊκός – Ξάνθη.

Εδώ γίνανε, όμως, τόσοι ακόμα αγώνες – φωτιά. Το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, το Ηρακλής – Παναθηναϊκός, το Κέρκυρα – Άρης ή το Πανιώνιος – Λάρισα. Παιχνίδια με μεγάλη κρισιμότητα, που παίζονται πολλά. Είναι δυνατόν το ΕΣΚΑΝ να είναι απών από όλα αυτά τα παιχνίδια και να δίνει το παρών στο Πανσερραϊκός – Ξάνθη ή στο Εργοτέλης – Ατρόμητος;

Η κλήρωση μπορεί να έκανε τα τυχερά παιχνίδια της, αφού έτσι βγαίνουν τα ματς που θα περάσουν από έλεγχο. Με κλήρωση. Και κλήρωση σημαίνει πάντα τύχη. Μπορεί, όμως, να γίνει και ορισμός κάποιων αγώνων από την ίδια την επιτροπή αντιντόπινγκ, ειδικά τις τελευταίες αγωνιστικές που γίνεται σφαγή σε όλα τα επίπεδα για ουρά, Ευρώπη κλπ.

Κι όχι, βέβαια, ότι υπονοούμε κάτι για κανέναν. Φυσικά και όχι. Δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση, δηλαδή, για να πούμε το παραμικρό. Απλά σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια γίνονται παραδοσιακά και αντιντόπινγκ τεστ. Έτσι συμβαίνει κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα, έτσι περιμένουμε να γίνει και φέτος. Εκτός πια κι αν οφείλεται στην οικονομική δυσπραγία της κρατικής επιτροπής.

Όπως, βέβαια, αναμένουμε να υπάρξουν έλεγχοι αυτή τη φορά κανονικά και στα πλέι οφ όλων των κατηγοριών ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Όχι όπως πέρυσι που πήγαν όλα στράφι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags