Facebook Pixel «Όλοι μας πιστεύουμε στην Παναγία»
| 2013-02-25 23:49:00

«Όλοι μας πιστεύουμε στην Παναγία»

«Όλοι μας πιστεύουμε στην Παναγία»

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς μία ημέρα μετά τη σπουδαία νίκη του Πλατανιά επί της ΑΕΚ, μίλησε για την σωτηρία, τη μάχη με την πρώην του ομάδα, τον ΟΦΗ, τον Άγγελο Αναστασιάδη και την... Παναγιά!

«Είναι περίεργη η πορεία μας, αλλά είμαστε καινούρια ομάδα. Ξεκινήσαμε καλά με ενθουσιασμό, είχαμε κάποια ματς που ήμασταν άτυχοι και δεν πήραμε αποτελέσματα. Είμαστε μια ομάδα χωρίς εμπειρία στη Σούπερ Λίγκα, παίξαμε σε αρκετά παιχνίδια καλά χωρίς αποτέλεσμα και πληρώσαμε την απειρία.

Μας βοήθησε πολύ ο κύριος Αναστασιάδης και καταλάβαμε όταν βρεθήκαμε στην προτελευταία θέση πως μπορούμε να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε τα πράγματα. Στα τελευταία ματς παίξαμε με ομάδες που έχουμε τους ίδιους στόχους και πήραμε βαθμούς και είμαστε στη θέση που αξίζουμε», δήλωσε στη NOVA για την πορεία του Πλατανιά.

Αναφερόμενος στην Κέρκυρα που είναι ο επόμενος αντίπαλος της ομάδας του, είπε: «Έχει λίγες ελπίδες αλλά έχει ακόμα επτά αγώνες και θα τα δώσουν όλα. Είναι παιχνίδι που κρίνονται πάρα πολλά και για τους δυο μας. Είναι τελευταία ευκαιρία για αυτούς να εξαντλήσουν τις ελπίδες που έχουν για παραμονή αλλά και εμείς θα κάνουμε σημαντικό βήμα παραμονής σε περίπτωση νίκης».

Για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ ανέφερε: «Βάλαμε γκολ, κάναμε 2-3 ευκαιρίες, αλλά το γκολ της ΑΕΚ μας κράτησε πίσω. Και η ΑΕΚ και εμείς θέλαμε το παιχνίδι αλλά στη συνέχεια ο αγώνας πήγαινε για ισοπαλία. Στο τέλος είχαμε πιο πολύ πάθος και θέληση».

Για το ντέρμπι της Κρήτης ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πλατανιά σχολίασε: «Είναι το ντέρμπι του νησιού, ο ΟΦΗ είναι ιστορική ομάδα που παίζει χρόνια στη Σούπερ Λίγκα και φέτος έτυχε να παίξει με τον Πλατανιά. Είναι δύο σημαντικά ματς και ήταν λίγο περίεργα για μένα. Μαζεύτηκε πολύς κόσμος και σίγουρα είναι χαρά για αυτούς που αγαπάνε το ποδόσφαιρο να βλέπουν τέτοια παιχνίδια».

Αναφερόμενος στην ομάδα των Χανίων και τι μπορεί να πετύχει, πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη εμπειρία η φετινή χρονιά, έχουμε διοικητική υγεία και νομίζω πως μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω του χρόνου. Αυτή η πόλη αξίζει να βλέπει και του χρόνου αγώνες Σούπερ Λίγκας. Να φτιάξουμε μια έμπειρη ομάδα για το κάτι παραπάνω».

Τέλος, μίλησε για Άγγελο Αναστασιάδη και τις επικλήσεις του στη βοήθεια της Παναγιάς: «Είναι έμπειρος προπονητής, πολύ καλός άνθρωπος και αυτό το διάστημα της συνεργασίας μας, πάντα λέει αλήθεια, είναι σωστός στην κριτική του. Προσπαθεί για το καλό του κάθε ποδοσφαιριστή. Η εμπειρία του μέτρησε πολύ στα τελευταία παιχνίδια. Και εγώ ως Σέρβος είμαι χριστιανός ορθόδοξος αλλά ο καθένας έχει το δικό του τρόπο και τις δικές του σκέψεις. Όλοι μας πιστεύουμε στην Παναγία αλλά ο καθένας εκφράζεται αλλιώς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags