Facebook Pixel Χάρηκε ο Φερνάντεζ, χάρηκε και ο ΠΑΟ…
| 2011-03-14 18:47:00

Χάρηκε ο Φερνάντεζ, χάρηκε και ο ΠΑΟ…

Χάρηκε ο Φερνάντεζ, χάρηκε και ο ΠΑΟ…

Ο Ντάνι Φερνάντεζ δήλωσε χαρούμενος για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο σκύλος σας θυμίζει πως και οι πράσινοι… έτριβαν τα χέρια τους όταν πέρασε την πόρτα της εξόδου.
 

Τις χειρότερες αναμνήσεις έχει ο Ντάνι Φερνάντεζ από τον Παναθηναϊκό και για αυτό όπως δήλωσε και ο ίδιος, δεν θέλει καν να θυμάται πως πέρασε την πόρτα της Παιανίας.

Ο Πορτογάλος, που αποχώρησε από το «τριφύλλι» ως δανεικός για τον Πανσερραϊκό τον Ιανουάριο, δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis 95,5»  για τη μέχρι τώρα καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Έχω ζήσει όμορφες στιγμές στον ΠΑΟΚ και τον έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου. Εξάλλου αυτός με «έφτιαξε» και από εκείνον έγινα γνωστός σε εσάς. Επίσης όμορφες αναμνήσεις έχω και από το πέρασμα μου στον Ηρακλή, ενώ δεν θέλω να αναφερθώ για τον Παναθηναϊκό. Χάρηκα που έφυγα από εκεί…»

Βέβαια, ανάλογη χαρά είχαν τότε και οι «πράσινοι», οι οποίοι τον Ιανουάριο τον… έσπρωξαν στις Σέρρες, για να γλιτώσουν κάποια χρήματα από το μεγάλο συμβόλαιό του. Άλλωστε, ο Φερνάντεζ για τον έναν χρόνο που θα έπαιζε στον ΠΑΟ ως δανεικός, θα έπαιρνε 600.000 ευρώ!

Αυτός όμως δεν ήταν ο μόνος λόγος που δεν… τράβηξε η σχέση του με το «τριφύλλι». Όπως σας είχε αποκαλύψει ο sportdog πριν από περίπου ένα μήνα, ο Φερνάντεζ είχε πολλά προβλήματα στην Παιανία. Βασικότερο όλων οι άσχημες σχέσεις του με τους… κακοπληρωμένους Τζόρβα και Καρνέζη, η κακή τεχνική του, αλλά και τα παραπανίσια καλοκαιρινά κιλά του.

Διαβάστε την αποκάλυψη του σκύλου για τους λόγους που… έφυγαν τον Φερνάντεζ: Οι λόγοι που τον έφυγαν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags