Facebook Pixel Τελικά, άλλαξε ή δεν άλλαξε την τακτική ο Τσιώλης;
| 2011-03-14 19:54:00

Τελικά, άλλαξε ή δεν άλλαξε την τακτική ο Τσιώλης;

Τελικά, άλλαξε ή δεν άλλαξε την τακτική ο Τσιώλης;

Ο Ντάρσι Νέτο δήλωσε πως ο Σάκης Τσιώλης άλλαξε πολλά στην τακτική που αγωνίζεται ο Άρης, ενώ ο Κώστας Μενδρινός λίγες ώρες νωρίτερα έλεγα πως σε αυτό τον τομέα δεν άλλαξε τίποτα. Τελικά, τι ισχύει;

Ο Νέτομιλώντας για τα στοιχεία τα οποία πρόλαβε να αλλάξει ο Τσιώληςπαρά τις λίγες ημέρες που είχε στην διάθεσή του τόνισε σε συνέντευξή του στον «Arisfm»: «Μπορεί να βρίσκεται για λίγες ημέρες μαζί μας ο προπονητής αλλά δούλεψε πολύ στην τακτική της ομάδας και δοκίμασε αρκετά συστήματα παιχνιδιού. Άλλαξε θέση σε κάποιους ποδοσφαιριστές που βοήθησε στην εξέλιξη της αναμέτρησης με την Κέρκυρα.

Χρειαζόμασταν ψυχολογική τόνωση. Μετά τα ματς με τον Ηρακλή και την Λάρισα που παρά τα αποτελέσματα, η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια, ήρθε κακή ψυχολογία σε όλους μας. Πέρα από αυτό επήλθε και η αμφισβήτηση από τους οπαδούς μας. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει χώρος για λόγια, θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε παραπάνω».

Λίγο νωρίτερα, ο Κώστας Μενδρινός μιλώντας στον «Novasportfm» ανέφερε: «Οκ. Τσιώλης έφερε ψυχολογία. Κάθε φορά που αλλάζει προπονητή μια ομάδα, αλλάζει η ψυχολογία. Απλώς χθες έτυχε και βάλαμε μαζεμένα τα γκολ, που δεν βάζαμε. Από άποψη τακτικής, δεν μπορεί να δώσει τίποτα ένας νέος προπονητής. Στον τομέα αυτό θα προσφέρει σε αυτά μετά από έναν-δύο μήνες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags