Facebook Pixel Σε ένα καζάνι βράζουν όλοι...
| 2013-03-03 11:45:00

Σε ένα καζάνι βράζουν όλοι...

Σε ένα καζάνι βράζουν όλοι...

Ξέρετε τι δήλωσε ο Μιχάλης Παυλής, ενόψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναίκό; Πως στο ίδιο καζάνι βρίσκονται οι δύο ομάδες...

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιθετικός της ΑΕΚ στην κάμερα της Nova:

Για το περιστατικό μεσοβδόμαδα, με την ένταση στα αποδυτήρια μεταξύ των παικτών και του Έβαλντ Λίνεν:

"Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα, όπως δηλαδη βγήκαν προς τα έξω. Είχαμε μια συζήτηση όλοι μαζι, ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ και δεν είναι τόσο ακραία τα πράγματα. Νομίζω ότι είμαστε όλοι έτοιμοι για το παιχνίδι που μας έρχεται και δε θα μας επηρεάσει νομίζω αυτή η συζήτηση.

Θα πάνε όλα καλά. Αργά ή γρήγορα έπρεπε να γίνει αυτή η συζητηση. Μην κρυβόμαστε. Δεν είναι προς όφελος δικό μας, ή προς όφελος του προπονητή. Αυτό κάποια στιγμή θα γινόταν, γιατί είναι φυσιολογικό σε μια ομάδα με 35 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ να υπάρχουν κάποιες γκρίνιες του στυλ, εγώ παίζω εσύ δεν παίζεις. Είναι φυσιολογικό και επαναλαμβάνω ότι δε θα επηρεάσει την απόδοση μας. Θεωρείται λήξαν".

Για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό:

"Είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς να πάρουμε τη νίκη σε ένα ντέρμπι, αφού δεν τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και να γίνει ένα νέο "ξεκίνημα" για τη συνέχεια.

Και οι δύο ομάδες θέλουμε τη νίκη. Βρισκόμαστε στο ίδιο καζάνι. Ο Παναθηναϊκός είναι "ανεβασμένος", αλλά όπως είπα είμαστε στα ...ίδια και όποιος έχει πάθος και θέληση στο παιχνίδι του θα νικήσει. Στις συγκεκριμένες δυο ομάδες δε νομίζω ότι έχει κάποια το πάνω χέρι.

Ο Παναθηναϊκός πάντως έχει 2-3 πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που θέλουν προσοχή. Με οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα δεν έχει εξασφαλιστεί η παραμονή. Ακόμα και κόντρα στον Ολυμπιακό να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, δε θα έχει εξασφαλιστεί. γιατί όλα τα ματς τα βλέπουμε σαν ντέρμπι και ξεχωριστά".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags