Facebook Pixel Δόκτωρ Μπέος ή Μίστερ Αχιλλέας; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-03-14 20:33:00

Δόκτωρ Μπέος ή Μίστερ Αχιλλέας; (ΒΙΝΤΕΟ)

Δόκτωρ Μπέος ή Μίστερ Αχιλλέας; (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτα διέψευδε, τώρα επιβεβαιώνει ο Μπέος την αποκάλυψη του sportdog για όσα έλεγε στους παίκτες του Πανιωνίου ενόψει Λάρισας. Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ δεν θυμίζει;

Είναι να γελάει κανείς με τις κωλοτούμπες του Αχιλλέα Μπέου, σχετικά με την αποκάλυψη του sportdog για την παρουσία του στα αποδυτήρια του Πανιωνίου μερικές ημέρες πριν τον αγώνα των «κυανέρυθρων» με τη Λάρισα. Ο σκύλος σας είχε πληροφορήσει ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου ντόπαρε τους παίκτες του συλλόγου της Νέας Σμύρνης και τους προέτρεψε να νικήσουν την ΑΕΛ, ρίχνοντας τους «βυσσινί» στη Β΄ Εθνική!

Ακολούθησε η επίσημη θέση του Αχιλλέα Μπέου στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Βόλου, με την οποία ...προσπάθησε να διαψεύσει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του sportdog! Υποστήριξε, μάλιστα, ότι δεν συνομίλησε με κανέναν ποδοσφαιριστή, τονίζοντας πως το μόνο που έκανε ήταν να συζητήσει με τον Τάκη Λεμονή…

Βέβαια, η σκύλος με νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που δημοσίευσε λίγες ώρες αργότερα, απέδειξε με μαρτυρίες τις διαδοχικές επισκέψεις του Μπέου στη Ν. Σμύρνη και τις αντίστοιχες προτροπές του.

Τελικά, το βράδυ της Κυριακής, μετά το ματς Πανιώνιος - Λάρισα 3-3, ο ίδιος ο Μπέος ήταν αυτός που μας επιβεβαίωσε απόλυτα με δηλώσεις που έκανε στο κανάλι TRT του Βόλου, αφού προηγουμένως είχε τσακωθεί με τη μισή Λάρισα και κυρίως με τον Νίκο Νταμπίζα, ως ...οπαδός του Πανιωνίου από τις εξέδρες του γηπέδου της Ν. Σμύρνης.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου υποστήριξε συγκεκριμένα: «Δικαίωμά μου είναι, ό,τι θέλω κάνω! Ποιον θα ρωτήσω; Τι τους είπα; Πάρτε λεφτά να χάσετε; Να κερδίσετε τους είπα… Ποιος το απαγορεύει αυτό; Τι με νοιάζει;».

Αυτά δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος. Τις δηλώσεις του μπορείτε να τις ακούσετε και εσείς στο βίντεο που συνοδεύει το θέμα.

Τελικά την ανακοίνωση διάψευσης ποιος την έγραψε; Ο Αχιλλέας ή ο ...Μπέος;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπινελίκια μεταξύ Νταμπίζα και ...οπαδού Μπέου στην Πλατεία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags