Facebook Pixel «Η νίκη αυτή ένα... συγνώμη στον κόσμο μας»
| 2013-03-03 23:10:00

«Η νίκη αυτή ένα... συγνώμη στον κόσμο μας»

«Η νίκη αυτή ένα... συγνώμη στον κόσμο μας»

Στον Θεό και στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού αφιέρωσε ο Βίκτορ Βιτόλο το γκολ που έβαλε κόντρα στην ΑΕΚ και το οποίο άνοιξε τον δρόμο για το 2-0 του «τριφυλλιού».
 

«Σε ομαδικό επίπεδο είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που έκανε η ομάδα. Όλοι όσοι είδαν τον αγώνα, κατάλαβαν πως ήταν μία άξια και δίκαιη νίκη και σε προσωπικό επίπεδο είμαι ευχαριστημένος γιατί προσπαθώ να δίνω το 100% για να βοηθάω την ομάδα μου. Έκανα την προσπάθεια που κάνω πάντα, με τη διαφορά ότι σήμερα είχα την τύχη να σκοράρω», ήταν τα πρώτα του λόγια στη Nova.
 

Αναφορικά με την εικόνα που παρουσίασαν οι «πράσινοι» στο δεύτερο ημίχρονο, σχολίασε: «Ήταν ένα εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα σε μία καλή ομάδα. Αν εξαιρέσουμε ότι το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν τόσο θα έλεγα ότι οι αντίπαλοι δεν είχαν την ευκαιρία να γίνουν επικίνδυνοι. Εμείς κρατήσαμε μια σωστή αμυντική διάταξη και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ένα πλήρες παιχνίδι. Είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη, γιατί πήραμε τους βαθμούς και αυτό είναι το σημαντικό».

Όσον αφορά στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του «τριφυλλιού», η οποία το έφερε στις θέσεις των πλέι οφ, απάντησε: «Αυτό που είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια, να παίρνουμε βαθμούς που θα μας φέρουν στα πλέι οφ».

Τέλος, ερωτηθείς που αφιερώνει το τέρμα που πέτυχε, τόνισε: «Το γκολ το αφιερώνω στον Θεό που μας φροντίζει και σε όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, που το άξιζαν και με αυτό τον τρόπο να ζητήσουμε συγγνώμη για την πορεία μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags