Facebook Pixel «Όταν έφαγα ένα… γεννητικό όργανο»
| 2011-03-15 00:42:00

«Όταν έφαγα ένα… γεννητικό όργανο»

«Όταν έφαγα ένα… γεννητικό όργανο»

Μία φράση από την τρίτη περιβόητη κασέτα, στην οποία μιλάνε δύο σημαντικά πρόσωπα, αποκάλυψε ο Κούγιας. Τι είπε για τη συνάντηση με Πατέρα. Στο... κόλπο και το στοίχημα!

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Δίκη της Δευτέρας» και μίλησε για την περιβόητη τρίτη κασέτα, για τον τρόπο που έφτασε στα χέρια του αυτή, αλλά και για την συνάντηση που είχε με τον Νικόλα Πατέρα.

Ο Κούγιας ανέφερε αρχικά για την τρίτη κασέτα: «Δέχθηκα τηλεφώνημα μετά την παραίτηση Δαλούκα από κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκεί άκουσα την τρίτη κασέτα. Στην κασέτα ό,τι λέει ο Μπέος, λέγονται και εκεί. Η κασέτα πραγματεύεται ακριβώς τα ίδια θέματα. Ό,τι λέει ο Μπέος, λέγεται και εκεί από όλους. Δεν έχουν σχέση με τον Μπέο, είναι πρόσωπα που εμπλέκονται άμεσα. Αυτά τα πρόσωπα τα υποκλέπτουν λογικά κάποιοι».

Για το πώς εξελίχθηκε η ιστορία και το πώς πήγε στον Πατέρα: «Αμέσως μετά υπάρχει ένα κενό που δεν καταλαβαίνει κανείς γιατί. Ξαφνικά έρχονται στο γραφείο μου ο φάκελος που έδωσα στον κύριο Σιμιτζόγλου και εμένα εκείνη την ώρα μου ήρθε να πάω να μιλήσω στον Πατέρα. Είχαμε δέκα χρόνια να μιλήσουμε λόγω ενός πείσματος.

Αυτό που υπάρχει είναι κάτι που εκθέτει τον Ολυμπιακό και ευνοεί τον Παναθηναϊκό και σκέφτομαι μήπως υπάρχει από πίσω ο κύριος Πατέρας. Είναι δυνατόν να είναι ο Πατέρας με τον Μπέο και μετά να απειλεί ο Μπέος τον Δαλούκα μπροστά στον Πατέρα γιατί κάτι κακό στον Παναθηναϊκό;».


Για την συνάντηση με τον Πατέρα: «Ο Πατέρας μου έδειξε πως έμεινε έκπληκτος. Ο Πατέρας μου αρνείται πως έχει καμία σχέση με την αποστολή των κασετών και λέει πως δεν τις γνωρίζει. Τον ρώτησα αν θέλει να «καθαρίσουμε» μαζί το ποδόσφαιρο και μου είπε «εμένα βγάλε με απέξω». Του έδωσα δύο ημέρες προθεσμία. Αλλά γρήγορα έφτασα στα όρια μου με τις στημένες διαιτησίες που είχε η Παναχαϊκή. Είναι γεγονός ότι περίμενα από τον κύριο Πατέρα που ούτε ζει από το ποδόσφαιρο και συγχρόνως ήταν πρόεδρος μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες στην χώρα και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας να μην αφήσει τον πρόεδρο της Παναχαϊκής να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά».

Για το τι πρέπει να κάνουν: «Είναι μια χρυσή ευκαιρία να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Που είναι λαϊκό. Πέντε εκατομμύρια έλληνες το ευχαριστιόνται. Όταν κερδίσεις καθαρά το χαίρεσαι, όταν κερδίζεις στημένα όχι».

Για το περιεχόμενο της τρίτης κασέτας: «Ο ένας από τους δυο λέει «όταν έφαγα… ένα γεννητικό όργανο», αυτά τα λένε εκ’ των κορυφαίων ελλήνων παραγόντων».

Για το τι πρέπει να γίνει: «Θα πρέπει όλοι να κάνουν το χρέος τους. Από εκεί και πέρα αν οι κορυφαίοι παράγοντες του ποδοσφαίρου θέλουν να εκμεταλλευτούν τα λόγια ενός παράγοντα που ξέρει καλά ελληνικά και είναι σε μία μεγάλη εκλογική περιφέρεια μπορεί να βγει κάτι καλό.

Είναι χρυσή ευκαιρία να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Ας μου στείλουν την άλλη κασέτα. Θα την παραδώσω την επόμενη ημέρα. Τώρα είναι η ευκαιρία! Με αυτά τα στοιχεία υποβιβάστηκαν οι Μίλαν και Γιουβέντους».

Όσον αφορά για το τι θα κάνει στην συνέχεια τόνισε: «Εγώ ουσιαστικά έχω τελειώσει. Δεν είναι δικό μου θέμα. Απλά θέλω σωστές διαιτησίες με την Παναχαϊκή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Έχω μέρες να δω τον Πατέρα, μιλήσαμε τηλεφωνικά»

Κούγιας συνέχεια: «Δεν έχει σημασία ποιος μιλάει με τον Μπέο»

Μετά τις παρεμβάσεις, ήρθε η καταγγελία!

«Έλα Κυριάκο, ο Κούγιας δεν θα έρθει»!

«Παίχτηκαν 99.605 ευρώ σε μία ώρα στο Άρης-ΠΑΟ»

Ανήξερος ο Κούγιας για το «βρεθήκαμε με τον Δαλούκα και τον Βαγγέλη»





 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags