Facebook Pixel Θέατρο …σκιών!
| 2013-03-06 14:46:00

Θέατρο …σκιών!

Θέατρο …σκιών!

Η εμφάνισή του επισκιάστηκε από τον Κριστιάνο, αλλά κράτησε όρθια τη Ρεάλ στις επιθέσεις της Γιουνάιτεντ. Ποιος είναι ο Ντιέγκο Λόπεζ, που μια ζωή ήταν στη σκιά του Κασίγιας.
 

Year of the… rooster!

Στο κινέζικο ωροσκόπιο ήταν η χρονιά του κόκορα. Γενναίοι, ρομαντικοί, περήφανοι και ειλικρινείς… Στο ισπανικό ωροσκόπιο ήταν η χρονιά του τερματοφύλακα! Στις 3 Νοεμβρίου του 1981 γεννήθηκε ο Ντιέγκο Λόπεζ Ροντρίγκεζ. Έξι μήνες πριν – στις 20 Μαΐου – είχε έρθει στη ζωή ο Ίκερ Κασίγιας. «Μακάρι να είχα γεννηθεί πριν ή μετά από εκείνον», θα εξομολογούταν αργότερα στη ζωή του, όταν το ενδεχόμενο να βρει χώρο να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης έμοιαζε άπιαστο όνειρο. Μέχρι τότε, όμως, είχε συνηθίσει να βλέπει τα όνειρά του να πραγματοποιούνται.

Σε μια κουκίδα του ισπανικού χάρτη ξεκίνησε η ιστορία. Σε ένα χωριό της Παραδέλας, η οποία από μόνη της – ως κομμάτι της Γαλικίας – δεν ξεπερνά τους 2.000 κατοίκους. «Φανταστείτε ότι μιλάμε για ένα χωριό 300 ανθρώπων. Στα χρόνια μου, ήμασταν μόνο δέκα ή δώδεκα παιδιά της ίδιας ηλικίας και ζούσαμε ήρεμα, σε ταπεινές οικογένειες. Στην οικογένειά μου ήταν φτωχοί άνθρωποι, εργάτες. Όμως αυτές οι οικογένειες έχουν αρχές, έχουν παιδεία και κυρίως γνωρίζουν από ταπεινότητα. Η ζωή από μόνη της σε βάζει συχνά στη θέση σου και μόνο αν έρθεις σωστές αρχές θα καταφέρεις να επιβιώσεις».

Διαβάστε το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags