Facebook Pixel Ο Μπερλουσκόνι θέλει πίσω τον Κακά!
| 2011-03-15 13:50:00

Ο Μπερλουσκόνι θέλει πίσω τον Κακά!

Ο Μπερλουσκόνι θέλει πίσω τον Κακά!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για την επιστροφή του Κακά στην Μίλαν άφησε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τονίζοντας πως ενδέχεται να κινηθούν το καλοκαίρι για την απόκτησή του από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο βαθύπλουτος ιδιοκτήτης των «ροσονέρι» και πρωθυπουργός της Ιταλίας δεν έχει κρύψει ποτέ την αδυναμία που έχει στον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ και σε δηλώσεις του τόνισε πως θα ήθελε να τον δει και πάλι να αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας του.

«Για τον Κακά οι πόρτες του συλλόγου δεν είναι απλά ανοιχτές, είναι ορθάνοιχτες. Είναι φυσικό να ενδιαφερόμαστε για την απόκτησή του. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης με αδαμάντινο χαρακτήρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο «Καβαλιέρε».

Από την πλευρά της η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να παραχωρήσει τον Κακά, αλλά ξέρει πολύ καλά ότι είναι αδύνατο να βρεθεί σύλλογος έτοιμος να δαπανήσει περί τα 65 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου άσου, δηλαδή όσο και το ποσό που δαπάνησε πριν από δύο χρόνια για να τον αποκτήσει από τη Μίλαν.

Πάντως, ο ισπανικός Τύπος αναφέρει ότι η Ρεάλ δεν έχει πρόβλημα να «κατεβάσει» τις απαιτήσεις της ακόμη και στα 30 εκατ. ευρώ, προκειμένου να «ξεφορτωθεί» το ηγεμονικό συμβόλαιο του Βραζιλιάνου σταρ, ο οποίος έχει ετήσιες αποδοχές πάνω από 9 εκατ. ευρώ.

Εκτός, πάντως, από τη Μίλαν για την απόκτηση του Κακά ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες, όπως η Ιντερ, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags