Facebook Pixel «Με καλή διάθεση θα το συζητήσουμε»
| 2011-03-15 19:11:00

«Με καλή διάθεση θα το συζητήσουμε»

«Με καλή διάθεση θα το συζητήσουμε»

«Έχω δηλώσει και στο παρελθόν τις προθέσεις μου, αλλά προέχει το ματς με την ΑΕΚ. Τα υπόλοιπα με ηρεμία και καλή διάθεση μπορούμε να τα συζητήσουμε», είπε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.

Ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» βρέθηκε σε εκδήλωση εταιρίας αθλητικών ειδών σε κατάστημα της Γλυφάδας κι αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ, όμως πρέπει να το κερδίσουμε για να τελειώσει η υπόθεση τίτλος. Όσο πιο γρήγορα γίνει κάτι τέτοιο, τόσο το καλύτερο για εμάς και τον κόσμο», ήταν τα πρώτα λόγια του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Είμαστε 10 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο, όμως θέλουμε να το αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι. Ανήκει πλέον στο παρελθόν και κοιτάμε μόνο το μέλλον. Με την βοήθεια του κόσμου μας θα πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Τέλος, αναφορικά με το συμβόλαιό του και την πιθανή ανανέωση του, πρόσθεσε: «Όταν η ομάδα πηγαίνει καλά είμαι και εγώ ευχαριστημένος. Πιστέυω ότι αυτό συνδυάζεται με την καλή πορεία της ομάδας και όσο είμαι υγιής εγώ και όλοι μας θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε η ομάδα να πετυχαίνει. Για το συμβόλαιο μου δεν είναι της ώρας. Έχω δηλώσει και στο παρελθόν τις προθέσεις μου, αλλά προέχει το ματς με την ΑΕΚ. Τα υπόλοιπα με ηρεμία και καλή διάθεση μπορούμε να τα συζητήσουμε».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags